HAYDİ ÇOCUKLAR HAFTA SONU TİYATROYA

Çocukların neşesine neşe katarak keyifli bir hafta sonu yaşatan “Çocuklar İçin Tiyatro Pazarı” Aliağalı çocukların vazgeçilmezi oldu

HAYDİ ÇOCUKLAR HAFTA SONU TİYATROYA
Editör: Aliağa Medya
08 Mart 2019 - 17:22
Çocukların neşesine neşe katarak keyifli bir hafta sonu yaşatan “Çocuklar İçin Tiyatro Pazarı” Aliağalı çocukların vazgeçilmezi oldu. Her pazar çocuklara özel olarak gerçekleştirilen tiyatro gösterimlerinin yanı sıra birbirinden eğlenceli aktiviteler çocuklara hem öğretici hem de eğlenceli saatler yaşatıyor.


Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında organize edilen ‘Çocuklar İçin Tiyatro Pazarı’nda bu hafta ‘Deniz’in Oyunculuk Seçmesi’ isimli tiyatro oyunu Aliağalı çocuklar için sahne alacak. 10 Mart 2019 Pazar günü Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’na kurulan ısıtmalı geçici gösteri merkezinde gerçekleştirilecek olan oyun 13.30 ve 15.00 seansları ile gösterime sunulacak.

ALİAĞA HABERLER/ SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarizmir/

OYUNUN KONUSU
İlkokul öğrencisi olan Deniz, okulda sergilenecek olan tiyatro oyununda istediği rolü alamamıştır. Üzüntüyle, tiyatro oyuncusu olan dayısının yanına gelir. Ondan tekrar seçmelere girmek için kendisini hazırlamasını ister. Dayısı da çeşitli oyunculuk teknikleriyle Deniz’i ertesi günkü oyunculuk seçmesine hazırlar. Clownesk (palyaçovari) bir üslupla hazırlanan ‘Deniz’in Oyunculuk Seçmesi’ müzikli, danslı ve eğlenceli bir oyundur.

SİHİRBAZ VE ANİMASYON GÖSTERİLERİ
Tiyatro gösteriminin yanı sıra sihirbaz ve animasyon gösterileri de çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak. Çocukların ücretsiz olarak katılabileceği etkinlikler süresince çocuklara pamuk helva, kek ve süt ikramlarında bulunulacak.

Görüntünün olası içeriği: 22 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve kalabalık

Görüntünün olası içeriği: 15 kişi, oturan insanlar ve çocuk

Görüntünün olası içeriği: 2 kişiGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve yakın çekim

Fotoğraf açıklaması yok.



Cumhur İttifakı MHP Aliağa belediye Başkan Adayı Serkan Acar

#Aliağa #AliağaBelediyeBaşkanAdayı #yinedenserkanacar

ALİAĞA HABERLER/ SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarizmir/