"Haydi Aliağa! Hep beraber rekora, hep beraber kan bağışına !"

"Haydi Aliağa! Hep beraber rekora, hep beraber kan bağışına !"
Editör: Aliağa Medya
03 Mart 2022 - 01:50
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aliağa İlçe Milli  Eğitim Müdürlüğü ,İzmir Kızılay Şube Başkanlığı ve Aliağa Ortaokulu ; ‘İzmir Sana Kanım Feda’ kan bağışı kampanyası ile Aliağa ilçesinde yeni bağışçılar ve daha çok kan bağışı toplamayı hedefliyor.

Sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği duyarlılıkla adından defalarca söz ettiren Atatürk İlk ve Ortaokulu, bölgemizin ve ülkemizin pandemi zamanı daha da artan kan ihtiyacına çözüm olmak adına sosyal sorumluluk projesini başlattı.

Gönüllü kan bağışının önemi konusunda öğrencilerin bilinçlenmesini sağlamak ve düzenli bağışçı sayısını arttırmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenleyen Atatürk İlk ve Ortaokulu, bu sayede Türkiye Kan Bağış Rekorunu da ele geçirmeyi hedefliyor.
“İzmir Sana Kanım Feda Projesi” kapsamında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Kızılay İzmir Şubesi ve Atatürk İlk ve Ortaokulu tarafından organize edilen bu kan bağışı kampanyası 21 Mart 2022 Pazartesi günü saat 08.00-23.30 arasında gerçekleştirilecektir. Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve  Atatürk Ortaokulu yöneticileri  çağrıda bulunarak “   Kan bağışında Türkiye rekorunun kırılabilmesi adına, yapılacak bu kutsal göreve ayrıca destek olmak için tüm Aliağa’da yaşayan vatandaşlarımızı Atatürk İlk ve Ortaokulu  davet ediyoruz “ifadeleri   kullanıldı

Haber. İsmail Hakkı Ergün