Hatundere'de ,kayalıklarıdan düşerek yaralanan kişi kurtarıldı

İzmir’in Menemen ilçesinde  Dumanlı Mevkiinde  yürüyüş yapan  gruptan   kayalıklardan düşerek yaralanan kişi  kurtarıldı

Hatundere'de ,kayalıklarıdan düşerek yaralanan kişi kurtarıldı
Editör: Aliağa Medya
28 Mayıs 2019 - 11:57
İzmir’in Menemen ilçesinde  Dumanlı Mevkiinde  yürüyüş yapan  gruptan   kayalıklardan düşerek yaralanan kişi  kurtarıldı.

[embed]https://youtu.be/ZraaEfZW8KA[/embed]

Elde edilen bilgiye göre  Hatundere  Dumanlıdağ mevkiinde yürüyüş yapan grup ile yürüyüş yapan M.Ö. isimli vatandaş kayalıktan düştü. M.Ö, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Olay yerine sevk edilen  sağlık ekipleri ile jandarma ve AFAD ekipleri, yaralıya ulaşarak ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Bölgenin dağlık ve engebeli olması nedeniyle Şahsın yaralı olması nedeniyle karadan tahliyesinin mümkün olmadığından havadan tıbbi tahliyesi için harekete geçildi. Bunun üzerine kurtarma çalışması için Sahil Güvenlik helikopteri, bölgeye getirildi. Helikopterden indirilen sedyeye sabitlenen  yaralı M.Ö , yukarı çekildi.  Sahil Güvenliği ait Helikopterle Ege Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen M.Ö. , tedaviye alındı. M.Ö. sağlık durumun iyi olduğu ve hayati tehlikesin bulunmadığı öğrenildi.