Hasan Eser ile Necla Ketenci nişanlandı

EVLİLİĞE GİDEN İLK ADIMI ATTILAR...

Hasan Eser ile Necla Ketenci nişanlandı
Editör: Aliağa Medya
29 Aralık 2019 - 00:21

Mahalli Gündem.com Genel Yayın Yönetmeni Hasan Eser, evliliğe giden ilk adımı Bayraklı siyasetinin etkin isimlerinden Necla Ketenci ile nişanlanarak attı. 

Aile arasında gerçekleşen isteme ve nişan merasimine genç çiftin yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yeşim Tekoğlu ve Bayraklı CHP eski İlçe Başkanı Cemalettin Alper de katıldı. 

Kız evinde gerçekleşen kız isteme töreninde gelenek bozulmadı. Damat adayı Hasan Eser’e gelinin tuzlu kahve ikram etmesi eğlenceli dakikalara sahne oldu. 

Yeşim Tekoğlu’nun “Nasıl kızımızın kahvesini beğendiniz mi?” sorusuna esprili bir şekilde cevap veren Hasan Eser, “Biraz şekerli olmuş ama aynısından bir tane daha içebilirim” dedi. 

Eser ve Ketenci aileleri arasında gerçekleşen nişan töreninde genç çiftlerin yüzüklerini takan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, çifte mutluluk dileyerek nişan yüzüklerinin kurdelesini kesti. Başkan Sandal, “Necla bizim kıymetlimizdir” diyerek damadı uyarmayı da ihmal etmedi. 

Fazlasıyla heyecanlı oldukları gözlenen Hasan ve Necla çifti nişan pastasını da keserek konukları ile paylaştı. Nişan pastasının kesilmesinin ardından ilk dansını yapan çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Evlilik yolunda ilk ciddi adımı atan Hasan Eser ile Necla Ketenci çiftini tebrik eden aileler ve davetliler genç çift ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafları da çektirdi.

 Aliağa Medya olarak Hasan Eser ve Necla Ketenci çiftini tebrik ediyor, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyoruz.