Hamza Dağ: İzmir'in direksiyonunu bize emanet edin

Hamza Dağ: İzmir'in direksiyonunu bize emanet edin
Editör: Aliağa Medya
22 Mart 2024 - 01:13
 Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 2 ayı aşkın bir süredir her dakikasını sokakta yürüttüğü seçim çalışmalarına bugün Konak’ta başladı. İlk olarak İzmir Minibüsçüler Odası’nı ziyaret eden Dağ’ın ikinci durağı Bornova oldu. Hamza Dağ, beraberinde Cumhur İttifakı Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır ile birlikte Abdi İpekçi Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti.

Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Dağ, burada esnafın taleplerini dinleyerek, tüm sorunları 1 Nisan itibariyle çözüme kavuşturmak için elinden geleni yağacağını söyledi. Dağ, çocuklara da oyuncaklar hediye edip, aileleriyle hatıra fotoğrafları çektirdi.


Muhalif ve kararsız seçmenin de dikkatini çeken Dağ, bir hemşehrisinin “Fikir değiştirme düşüncesindeyim. Sizi sıkı takip ediyorum.” sözleri üzerine tüm vaatlerini hayata geçirmek için çok çalışacaklarını vurguladı. Öte yandan artık bıktığını belirten bir başka seçmen ise mahallesi ile ilgili sıkıntısını Hamza Dağ’a şu sözlerle anlattı:

“Geçen sene burayı sel bastı. “Yağmur yağdığında burada olur musunuz” diye soruyoruz. Ama burada yoklar. Biz yağmur yağdığı zaman akşama kadar Kötü koku içerisinde kalıyoruz.”

Cadde üzerinde bulunan tüm esnafı ziyaret eden Dağ, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ilçeden ayrıldı.