HABERİMİZDEN SONRA BAŞKAN CİRİT CHP MECLİS ÜYE ADAYLARINI AÇIKLADI.

  Haberimizden sonra İlçe Başkanı Gülsen Cirit   CHP Aliağa Belediye Meclis Üye adaylarını açıkladı

HABERİMİZDEN SONRA BAŞKAN CİRİT CHP MECLİS ÜYE ADAYLARINI AÇIKLADI.
Editör: Aliağa Medya
19 Şubat 2019 - 10:44
 

Haberimizden sonra İlçe Başkanı Gülsen Cirit   CHP Aliağa Belediye Meclis Üye adaylarını açıkladı.

Geçtiğimiz hafta CHP Aliağa Belediye Meclis Üye listesine yazılan isimler üzerine yaşanan tartışma ve istifa başvuruları gündeme oturmuştu.

Listede oluşacak isimleri belirlemede bir çok konuda ayrılığa düşen parti üyelerinden bazıları istifasını vermiş daha sonra uzlaşılan isimler sonrası istifanın geri çekildiği öğrenilmişti. Haberimizden sonra CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Ustaoğlu Cirit tartışmalara yol açan listeyi sabah saatlerinde basınla paylaştı.

Başkan Cirit açıklanan meclis listesi hakkında şunları söyledi;
"CHP Aliağa İlçe Yönetimi olarak, Belediye Başkan Adayımız sayın Özcan Durmaz ile birlikte 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde ilçemize hizmet edecek olan meclis üye adaylarımızı belirlemiş bulunmaktayız.
Meclis Üye listemizi belirlerken Aliağa’mızda yaşayan tüm seçmenleri kucaklayacak, mesleki yeterlilik sahibi, halkımızın derdine derman olacak bir liste yapmayı amaçladık. İttifak içinde olduğumuz İyi Parti’nin de belirlediği isimlerle birlikte açıkladığımız tüm adaylarımızın Aliağa halkına en iyi şekilde hizmet edeceğine inancımız tamdır. Bu inançla, Mart’ın sonunda baharı kucaklamak üzere listemizin Aliağa’mıza hayırlı olmasını diliyorum.

liste şu şekilde;