Güven Demirağ seçim çalışmalarına başladı

Güven Demirağ seçim çalışmalarına başladı
Editör: Aliağa Medya
16 Nisan 2023 - 19:46

Partiler milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na verdikten sonra, seçim çalışmaları da hızlandı. AK Parti İzmir milletvekili adayları, seçim çalışmalarına başladı. Milletvekili adayları, esnaf, vatandaş ve kurumlara ziyaretler yaparak kendilerini tanıtıyor.

İzmir 2. Bölge'de Bakırçayın tek temsilcisi olarak Ak Parti sıralarından milletvekili adayı gösterilen Güven Demirağ Ak Parti İzmir'de seçim startı verildikten sonra Karşıyaka, Aliağa, Dikili, Bergama ve Kınık ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret ettikleri yerlerde  Esnaf ve vatandaşlara parti politikalarını anlatarak seçimler için destek istedi.

İlçelerde  esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan  Adalet Kalkınma Partisi(Ak Parti)  İzmir  2.Bölge Milletvekili  adayı Güven Demirağ  seçim zamanı ve seçim sonrası bölge için, İzmir için, Türkiye için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini  belirtti.
Seçmen tepkisinin " İstikrardan ve Güçlü Türkiye'den " yana olduğunu vurgulayan  Demirağ, “inanıyorum ki Bakırçay ve 2. Bölgeden rekor seviyede vekil adayı çıkararak Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye'nin inşaasına devam edeceğiz “dedi.