Günal Biçer Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Oldu

Günal Biçer Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Oldu
Editör: Aliağa Medya
04 Aralık 2023 - 16:25

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça İlçe eski başkanlarından Günal Biçer 2024 seçimlerinde partisinden Belediye Başkan Aday adayı oldu. Biçer başvuru dosyasını bugün(04 Aralık 2023 Pazartesi) ilçe başkanlığına teslim etti.

Günal Biçer belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu CHP Foça binasında İlçe Başkanı Esen Çeşmeci’ye yaptı. Başvurusu sırasında bazı yönetim kurulu üyeleri ile bazı aday adaylarıda hazır parti binasında hazır bulundu. Hayırlı olsun dilekleriyle dosya tesliminin ardından Günal Biçer 29 yıllık siyasi 19 yıllık belediyecilik geçmişi olduğuna vurgu yaparak göreve talip olduğunu söyledi.

Günal Biçer;” Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir evladı olarak 29 yıllık siyasi, 19 yıllık belediyecilik tecrübemle bugün sayın ilçe başkanımıza aday adaylığı dosyamı teslim ettim. Tabii ki farklı hayallerim var.  Parti örgütümüzün ilçe ile ilgili proje ve kararlarda etkin, sivil toplum örgütlerinin, derneklerin ve halkın yönetimin içerisinde olduğu gerçek bir sosyal belediyecilik anlayışı iddiasıyla belediye başkan aday adayıyım. Bu süreçte belediye başkanlığı ve meclis üyeliğine aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim.  Yüzyılın değişimi Özgür Özel’in liderliğinde İzmir’imiz ve Foça’mız için hayırlısı olmasını diliyorum. Foça’mız için en iyisi olsun.”dedi.

CHP Foça İlçe Örgütü’nde aday adaylığı başvuruları 05 Aralık 2023 Salı günü saat 17.00’de sona erecek.
 
Seyfi GÜL