Gönül sofrası bu kez Zeytindağ'da kuruldu

Doğruer’in Zeytindağ projeleri, Bergama’ya değer katacak

Gönül sofrası bu kez Zeytindağ'da kuruldu
Editör: Aliağa Medya
20 Mart 2024 - 22:00
Cumhur İttifakı Bergama adayı Dr. Sadık Doğruer, Bergama’nın Zeytindağ mahallesinde gerçekleşen iftar programında rekor bir kalabalığı bir araya getirdi. Samimi görüntülerin ortaya çıktığı programda, Bergama ve Zeytindağ projelerini anlatan Doğruer, görmüş olduğu samimi kalabalıktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Zeytindağ’da düzenlenen iftar programına Ak Parti İzmir Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Zeytindağ geçmiş dönem Belediye Başkanı Feridun Ergün, Kemalpaşa geçmiş dönem Belediye Başkanı Arif Uğurlu, İl Seçim İşleri Başkanı Ömer Az, Cumhur İttifakı İlçe Başkanı Av. Hasan Hüseyin Engin ile meclis üyesi adayları, Cumhur İttifakı Teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.
İftar programında konuşma yapan Doğruer, “Huzur ikliminin yaşandığı bu ayda katılımları ile bizleri mutlu eden, programa yoğun ilgi göstererek Bergama’nın hazır ve kararlı duruşunu gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.


“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Bergama’nın önümüzdeki 5 yılda yatırımları ile İzmir’in göz bebeği olacağını belirttiği konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yapan Doğruer, "Sizlere hizmet vermek için çıktığımız bu yolda asla sizlerden ayrı düşmeyeceğiz. Her ihtiyacınızda yanınızda olacak, talep ve önerilerinize göre hizmetlerimize şekil vereceğiz. Siz değerli hemşerilerimizin sorunlarını yerinde tespit edip çözümleri ile beraber projelerimizi hazırladık. Tarımıyla, hayvancılığıyla, esnafıyla, sanayisiyle, genciyle, yaşlısıyla Bergama 1 Nisan sabahı Gerçek Belediyecilik ile yeniden buluşacak ve İzmir’in göz bebeği olacak." ifadelerini kullandı.
 

ZEYTİNDAĞ’DA BELEDİYE HİZMET BİNASI YENİDEN AÇILACAK
Zeytindağ mahallesi için yeni dönemde ciddi ve hayatı kolaylaştıracak projeleri olduğunu belirten Doğruer: “Zeytindağ ciddi bir nüfusu olan büyük bir mahallemiz. Bazı hizmetleri alma noktasında kolaylıklar sağlayacağız. Belediye Hizmet Binamızı yeniden hizmete açacağız. Tahakkuk, zabıta, temizlik, şantiye vb. işleri Bergama’ya gelmeden artık hizmet binamızda çözebileceksiniz. Ayrıca mahalle pazarının olduğu günlerde de ilgili Belediye Başkan Yardımcısı hizmet binasında bulunarak halkımıza yerinde hizmet verecek. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
ZEYTİNDAĞ’A BİR TAZİYE EVİ İSTEDİNİZ BİZ DE YAPIYORUZ

Zeytindağ’ın Türkiye’nin birçok yerinden göç almış bir mahalle olduğunu belirten Doğruer “Sizlerin benden bir Taziye Evi talebi oldu. Taziye Evimizi yeni dönemde ivedilikle yapacağız. Vefat eden vatandaşlarımızın ailelerinin, başsağlığı ve taziye ziyaretlerini kabul edebileceği taziye evimiz hizmete girecek. Söylediğim gibi bütün projelerde sizlerin isteği ve katkısı var. Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız” dedi.
 
ZEYTİNDAĞ KENT MEYDANI YAPACAĞIZ
Başkan Doğruer Zeytindağ’a yakışır bir meydan inşa edeceklerini belirterek “Zeytindağ’mızın kalbine yakışır bir Kent Meydanı inşa edeceğiz. Köyden Pazara servis ile Pazartesi pazarına kolayca ulaşılması için, kooperatiflerle koordineli servis hizmeti vereceğiz ve Mesire Alanı projemiz ile ailenizle huzurla zaman geçirebileceğiniz bir keyif alanı yapacağız.”
 
BERGAMA SAHİLİNE KAVUŞACAK
Bergama için çok önemsedikleri hayati bir proje olan sahil projesinin de müjdesini veren Doğruer “Ulaştırma ve Kültür Turizm Bakanlığı İş Birliğiyle Sahil düzenlemesi ve Balıkçı Barınağı projemizi hayata geçirerek Zeytindağ’mızı turizmde hak ettiği değere kavuşturacağız. Bu projemizi çok önemsiyorum. Sizler de kısa sürede sahiplendiniz. Hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz, Bergama’mızı sahiline kavuşturacağız.” dedi.
 
İftar programı vatandaşlarla sohbet ve hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.