Gerenköy Kavşağında Trafik Kazası 1'i Ağır 3 Yaralı

Gerenköy Kavşağında Trafik Kazası 1’i Ağır 3 Yaralı

Gerenköy Kavşağında Trafik Kazası 1'i Ağır 3 Yaralı
Editör: Aliağa Medya
29 Ağustos 2020 - 12:50
İzmir’in Foça İlçesinin merkezine 16 kilometre mesafedeki Gerenköy kavşağında meydana gelen kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. 2 sürücünün tedavisi tamamlanıp taburcu edilirken kaburgaları kırılan diğer yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Kaza; İzmir’in Foça İlçesi’ne bağlı kırsal Bağarası-Yeniköy-Ilıpınar Gerenköy mahalleleri yollarının kesim noktası olan Gerenköy kavşağında meydana geldi. Emre Ç. (35) yönetimindeki 09 ABB 311 plakalı otomobil, Derya G. Yönetimindeki 35 MIK 64 plakalı hususi kullanımlı hafif ticari araçla çarpıştı. Kesişen yönlerden gelen araçlar çarpışmanın şiddetiyle döne döne yol kenarına savruldu ve sırt sırta dayanarak durabildi. Her iki aracın sürücüsü ile 35 MIK 64 plakalı araçta yolcu koltuğunda oturan Mustafa G.(55) yaralandı. Ambulansla Menemen Devlet Hastanesi’ne gönderilen yaralılardan sürücüler Emre Ç. ve Derya G. tedavileri yapılarak taburcu edilirken, hayati tehlikesi devam eden Mustafa G. Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkedildi.

KARAYOLLARI KAZA KOTASININ DOLMASINIMI BEKLİYOR

Kazayı görüp yardıma koşan bazı vatandaşlar “Buraya neden düzenleme yapılmaz, trafik ışıkları konulmaz. Döner kavşak yapılmaz. Karayolları kaza kotasının dolmasını mı bekliyor?” diyerek tepki gösterdi.

ÖLÜMLER GÖZ GÖRE GÖRE GELİYOR

açılarının sorunlu olması ve diğer nedenlerle kavşakta her hafta ciddi kazalar meydana geldiğini belirten çevre sakinlerinden( Emekli Albay) Ali Altunbahar da, acil olarak düzenleme yapılmasını istediklerini söyledi. Ali Altunbahar; “ Bu kavşakta her hafta bir kaza olmaktadır. Bu kazalarda çoğu zaman can kaybı yaşanmakta ve bu hepimizi çok derinden etkilemektedir. Yaşanan bu olaylar göz göre göre geliyorum dediği halde maalesef önlenmiyor. Bu işle iştigal eden tüm yetkililere sesleniyorum. Tedbir alınmadığı sürece bu önlenebilir acıları yaşamaya devam edeceğiz. Lütfen elimizden gelen herşeyi yapıp burayı daha güvenli bir kavşağa dönüştürelim” dedi.
Seyfi GÜL