Gelecek'ten Emniyet Müdürüne ziyaret

Gelecek’ten Emniyet Müdürüne ziyaret

Gelecek'ten Emniyet Müdürüne ziyaret
Editör: Aliağa Medya
12 Eylül 2020 - 08:43
Gelecek Partisi İlçe Başkanı Gürcan Alkan , yönetimiyle birlikte Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
 
Gelecek Partisi İlçe Başkanı Gürcan Alkan , yönetim kurulu üyeleri ,İlçe emniyet müdürüne  hayırlı olsun  ziyaretinde bulunarak  yeni görevinde başarılar dilediler.
İlçe Emniyet Müdürü Balıkçıoğlu’da Gelecek Partisi İlçe Başkanı Gürcan Alkan ve yönetimine gerçekleştirmiş olduklarını ziyaretten  memnuniyetini  dile getirerek teşekkür etti.
Ziyarettin ardından açıklamada bulunan Gelecek partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan “Bu gün Gelecek Partisi Aliağa ilçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Aliağa ilçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretimizi gerçekleştirdik. Aliağamıza yapılan atamanın ne kadar yerinde olduğunu bizzat gördüm.Güler yüzlü bir bürokrat görünce ve Aliağa ile ilgili düşüncelerini duyunca çok mutlu oldum.Mehmet Balıkçıoğlu Müdürümüze hayırlı vazifeler dileyip kendilerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek mutlu bir şekilde ayrıldık.” İfadelerini  kullandı.