Gelecek Partisi'ne Selanikli Kadın Kolları Başkanı

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor.

Gelecek Partisi'ne Selanikli Kadın Kolları Başkanı
Editör: Aliağa Medya
29 Mart 2020 - 21:49
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor.
Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından İzmir Kadın Kolları Başkanlığına Selda EREN getirildi. Eren, mazbatasını Kurucu İl Başkanı Cem Kavur'dan aldı.
Selda Eren yaptığı açıklamada, "İzmir Kadın Kolları Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Bu hususta şahsıma göstermiş oldukları teveccüh gereği öncelikle Sayın İl Başkanımız Sayın Cem Kavur’a  ve Genel Merkez Kadın Politikaları Başkanı Sayın Habibe Çiftçioğlu Başer’e ve  tüm başkan yardımcılarına çok teşekkür ediyorum" dedi.
PARTİMİZDE KADIN KOLLARININ STATÜSÜ DAHA YÜKSEK
Gelecek Partisi’nde kadın kollarının statüsünün daha yüksek olduğunu belirterek sözlerine devam eden Eren, “Parti tüzüğümüze göre, Kadın Politikalar Başkanlığı kuruldu. Bu şekilde kadın kollarının statüsü yükseldi. Siyasete bakıldığında kadın kolları başkanlığının parti yönetimi kararlarında imzası yoktur, valiye bildirilen il listelerinde de isimleri yoktur. Gelecek Partisi, kadın temsiliyetini karar alma organlarına taşıyarak güçlendirdi. Yetkisi ve etkisi diğer partilerden daha fazla. Kadın politikalar başkanı aynı zamanda genel başkan yardımcılığı görevinde bulunuyor. Bu da diğer partilerden farklı olarak kadın kollarının gücü artırıyor. Gelecek’te Kadınlar Kolları kesinlikle daha güçlü. Şundan eminim ki kadın kollarımızda bu süreçte göreve gelecek arkadaşlarımız bu davaya yüreklerini ortaya koyacaklar. İzmir’in kadınları hem kendilerinin hem de evlatlarının geleceğini düşünerek Gelecek Partisi diyecekler” dedi.
Başkan Kavur;  Partideki kadın temsili konusunda genel başkanımız başta olmak üzere teşkilat başkanımızın da hassasiyeti var. Selda hanıma partimizdeki kadın sayısını arttıracağı konusunda çok güveniyorum. Kadınlarımız siyasette göreve gelip o işi çok iyi yapsınlar ki, daha sonra daha fazla kadına görev verebilelim. Zamanla kadınların partimizde daha çok görev aldığını göreceksiniz.” dedi.
“SELDA EREN” KISA ÖZGEÇMİŞ ;
1972 İzmir doğumlu olan Selda Eren, Selanik Kökenli bir aileden gelmektedir. Evli ve bir kız bir erkek olmak üzere iki çocuk annesidir.