GDZ ELEKTRİK ALİAĞA'DA KESİNTİ YAPACAK

GDZ Elektrik, bakım çalışmaları nedeniyle Aliağa’da planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu

GDZ ELEKTRİK ALİAĞA'DA KESİNTİ YAPACAK
Editör: Aliağa Medya
30 Mayıs 2019 - 12:21

GDZ Elektrik, bakım çalışmaları nedeniyle Aliağa’da planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. GDZ Elektrik resmi internet sayfasından yapılan duyuruya göre 31 Mayıs 2019 Cuma günü Aliağa’nın bazı cadde ve sokaklarında elektrik kesintisi yaşanacak.









GDZ ELEKTRİK ALİAĞA’DA KESİNTİ YAPACAK



GDZ Elektrik, bakım çalışmaları nedeniyle Aliağa’da planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.


GDZ Elektrik resmi internet sayfasından yapılan duyuruya göre 31 Mayıs 2019 Cuma günü Aliağa’nın bazı cadde ve sokaklarında elektrik kesintisi yaşanacak. 09.00-17.00 saatleri arasında Atatürk Mahallesi, Lozan Caddesi, Ege, 394-391-392-271-269-387-387/1 sokaklar-Avcı Ramadan ve civarına şebeke bakım çalışması nedeniyle; 09.00-16.00 saatleri arasında ise Adarent Turizm, Şimşekler Besi Çiftliği, Kamer Karaman, Pınarcık Mahallesi, Karaköy Mahallesi, Ebru Sitesi, Orhan Mete, İhsan Dadak, Orhan Demir-Gül Gürer-İlk İnşaat-Güzelhisar Sulama Gurubu-Sebat Oto İşl-Yılmaz Gürsel-Lotus Denizcilik-Sezai Özgen-Viking Su Pompası, Selim Yılman ve civarına iletim sistemindeki arıza onarım ve bakım nedeniyle elektrik verilemeyecek. 


GDZ ELEKTRİKTEN ÖNEMLİ HATIRLATMAGDZ İzmir İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, kesinti öncesinde; Elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması ve jeneratörlerin şebeke ayırıcılarının açılması gerektiği bildirildi.


Altyapı çalışmaları nedeniyle bildirimli elektrik kesintileri için; GDZ Elektrik çağrı merkezini (186) arayabilirsiniz.