Gaziemir Gençlik Merkezi Mayıs'ta açılacak

Gaziemir Gençlik Merkezi Mayıs'ta açılacak
03 Mart 2023 - 22:03

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in seçim vaatleri arasında bulunan Gaziemir Gençlik Merkezi’nin yapımı hızla sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilecek Gençlik Merkezi Mayıs’ta açılacak.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediyesi'nin ortak hizmet projesi olan Gaziemir Gençlik Merkezi’nin yapım çalışmaları hızla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in seçim vaatleri arasında bulunan Gençlik Merkezi Mayıs ayında açılacak. Yaklaşık 6,5 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek Gaziemir Gençlik Merkezi’nin yüzde maliyetinin yüzde 70’i İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Merkez, gençlerin kişisel ve entelektüel gelişimlerini desteklemenin yanı sıra beceri kazanmalarına katkı sunacak.
 
Gaziemir için eşsiz bir merkez
3 bin metrekare kapalı alana sahip merkez yabancı dil eğitimi, robotik kodlama, e-spor, sanal gerçeklik uygulamaları ile kütüphaneden oluşacak. Zengin basılı kaynaklarıyla kütüphane ve yabancı dil eğitimleri için kullanılacak dersliklerin olduğu ikinci katta bir de revir yer alacak. Gençlik Merkezi’nin 24 saat boyunca hizmet vermesi planlanıyor.