Galatasaraylılar Adem Koç ile "devam" dedi

Aliağa Galatasaray Taraftarlar Derneği  5

Galatasaraylılar Adem Koç ile "devam" dedi
Editör: Aliağa Medya
11 Mayıs 2019 - 18:25
Aliağa Galatasaray Taraftarlar Derneği  5. Genel Kurulu yapıldı. 13  yıldır dernek başkanlığı görevini yürüten İş Adamı Adem Koç yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kuruluna da yeni isimler dahil oldu.

Etap  otelinde  yapılan kongrenin divan başkanlığını Mustafa Arıcı, divan katipliklerini de Tuncay Narşap ile Yılmaz Koç yaptılar.

Etap otelin seminer salonunda bir araya gelen  Aliağa Galatasaray Taraftarlar Derneği üyeleri, derneğin üç  yıllık faaliyetlerini değerlendirdi ve geleceğe yönelik olarak yapacakları çalışmaları konuştular.  Genel kurulda konuşan Dernek Başkanı Adem Koç,  Derneğin açıldığı  İlk günkü gibi heyecanla işleri yürüttüğünü  ve bu heyecanının hiç bitmemesini istediğin söyleyen Koç  " Galatasaraylı olmanın gururunu yaşıyoruz. Çok büyük bir camianın taraftarıyız. Arkadaşlarım bu dönemde de başkanlık görevine beni layık gördüler. Bende aldığım bu görevi layıkıyla yaparak daha yukarılara taşımak istiyorum. Amacımız güçlü Galatasaray ailesini bir arada tutarak daha da güçlenerek bayrağımızı dalgalandırmak olacaktır. Bunun için elimizden geleni yapacağız. 3 yıllık görev süremiz içerisinde önemli projeleri hayata geçireceğiz. Planlamalarımızı yaptık, program dahilinde çalışmalarımıza başlayacağı " dedi.

Üyelerin Galatasaray ve dernek ile düşüncelerini  dile getirdiği konuşmalar ile devam eden  Genel kurulda Derneğe katkıda bulunan üyelere plaket  verildi.

Kongre gündeminin son maddesinde yapılan oylama sonucunda; Adem Koç yeniden başkanlığa seçilirken, Seyfi Arslan  ve Soner Gündüz  başkan yardımcılıklarına, Arif Saral Genel sekreterliğe Halil İbrahim Özer  veznedarlığa, Tarkan Avcı  muhasip üyeliğe, Tunahan Terzioğlu yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

Denetim Kurulu üyeliklerine ise; Faruk Tüfekçi, Gürcan Can  ve Erkan Yiğit seçildiler.

Disiplin kurulu üyeliklerine ise: Aykut Güneyli, Tolga Tamyalçın, Osman Ozan Özşahin, Sedat Özkurt

Üst Kurul Delegeliklerine ise İrfan Medet Akpınar ,Yılmaz Koç ,Halil Benli, Mustafa  Arıcı  seçildiler.