FOÇEP 12 YAŞINDA

FOÇEP 12 YAŞINDA

FOÇEP 12 YAŞINDA
Editör: Aliağa Medya
16 Ağustos 2020 - 09:44

Özellikle Foça ve Kuzey Ege bölgesindeki çevre sorunlarını gündeme taşıyan Foça Çevre ve Kültür Platformu (FOÇEP) kuruluşunun 12.yılını sade bir toplantıyla kutladı. FOÇEP'in bölgede bir marka olmasında emeği geçenlere teşekkür edildi.

Foça ve Kuzey Ege 'de çevreye yönelik olarak sorun yaşanan yada yaşanacak bölgelerde eylemler gerçekleştiren veya düzenlenen eylemlere destek veren, açtığı hukuki davalarla çok sayıda çevre sorununun büyümeden durdurulmasını yada ortadan kaldırılmasını sağlayan FOÇEP 12. kuruluş yıldönümünü Foça Kalyoncu Kafede düzenlenen sade bir toplantıyla kutladı. Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz'ün de katıldığı toplantı COVİD - 19 önlemleri doğrultusunda sadece üyelere haber verilerek yapıldı. FOÇEP Sözcüsü Bahadır Doğutürk 12 yılda amaçlar doğrultusunda gerçekleştirilenler hakkında özet bilgi aktardığı bir konuşma yaptı.

Bahadır Doğutürk; " İlk günkü heyecanımızla bölgeye sahip çıkmaya devam ediyoruz. FOÇEP'in çalışmalarıyla bir marka olmasını sağlayan başlangıçtan günümüze tüm üyelere, emeği geçenlere ve destek verenlere teşekkür ediyoruz" dedi.


Seyfi GÜL/Foça