FOÇANIN ORHAN ABİSİ ALTINORDU ŞAPKASIYLA UĞURLANDI

İzmir’in Foça İlçesi’nde vefat eden Orhan Girgin 50 yılı aşkın bir süredir üyesi olduğu İzmir’in Cumhuriyet’le yaşıt köklü spor kulüplerinden Altınordu’nun şapkasıyla uğurlandı

FOÇANIN ORHAN ABİSİ ALTINORDU ŞAPKASIYLA UĞURLANDI
Editör: Aliağa Medya
10 Aralık 2019 - 02:05
İzmir’in Foça İlçesi’nde vefat eden Orhan Girgin 50 yılı aşkın bir süredir üyesi olduğu İzmir’in Cumhuriyet’le yaşıt köklü spor kulüplerinden Altınordu’nun şapkasıyla uğurlandı. Girgin yaşamı boyunca evinin balkonundan kulüp flamasını eksik etmemesi ve futbola olan düşkünlüğüyle tanınıyordu.

86 yaşında olan Orhan Girgin geçtiğimiz günlerde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda bulunuyordu. Sevenleri sağlıkla dönmesini beklerken acı haber 7 Aralık 2019 Cumartesi akşam saatlerinde geldi.


Vefat eden Orhan Girgin’in cenaze namazı Foça Fatih Camii’nde 8 Aralık 2019 Pazar günü öğleyi müteakiben kılındı. Tabutunun üzerinde kırmızı lacivert renkleriyle Altınordu şapkası bulunan Girgin’in naaşı dualar ve gözyaşlarıyla Foça Yeni Kabristan’da toprağa verildi.

Defin sonrası ailesi taziyeleri kabul etti.

"İyi bir bir komşumuzdun, İyi bir ağabeyimiz. Evladımız kadar sevdiğimiz muhabbet kuşumuz Cimcim'i çokça sana emanet ederdik. Yahu bu konuşuyor sabahlar Günaydın çekiyor derdin. Foça Spor'un pek çok maçını birlikte izledik. Uzak deplasmanlara bile gelmekten çekinmezdin. Evinde Altınordu köşen vardı. Televizyondan canlı yayınlanan Altınordu maçlarını kaçırmazdın. Güle güle Orhan Abi. Mekanın cennet olsun"

Seyfi GÜL