FOÇA MASTERLER 3 - SARUHANLI MASTERLER 5

HAZIRLIK MAÇINDA GOL DÜELLOSU

FOÇA MASTERLER 3 - SARUHANLI MASTERLER 5
Editör: Aliağa Medya
31 Ağustos 2020 - 10:48
Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Ege Grubu’nda yer alan Foça Belediyespor Masterler Futbol Takımı Ege Masterler Federasyonu (EMF) Ege Liginin güçlü takımlarından Saruhanlı Masterler ile karşılaştı. Hazırlık maçı niteliğindeki karşılaşma karşılıklı gol düellosu şeklinde geçti. Düelloyu  konuk Saruhanlı 5-3’lük skorla kazandı.
Karşılaşma 29 Ağustos 2020 Cumartesi günü Saat 18.00’de Foça Nihat Hüsenay Stadı’nda oynandı. Masterlerin dostluk kardeşlik ve fair play ilkelerinin ön planda olduğu maç her iki takım içinde lige iyi bi r hazırlık anlamı taşıyordu. Kaleci sorunları nedeniyle  sıkıntı yaşayan Foça Belediyespor Masterler’in kalesini bu maçta Teknik Sorumlu Şerafettin Camcı’nın torunu Kerem korudu. Kalede Kerem, oyunda babası Ahmet, saha kenarından takımı yöneten dedesi Şerafettin Camcı maçın havasına değişik bir renk kattılar. Foça Belediyespor Masterler Takımında yer alan Belediye Başkanı Fatih Gürbüz  şutlarıyla ağlar yerine bu maçtada kale direklerini yokladı.     
Defansta zaman zaman aksayan ama ileri üçlüsü başarılı bir maç çıkaran konuk Saruhanlı Masterler’în biri penaltıdan olmak üzere 4 golünü Mustafa, diğerini Ali Rıza kaydetti. Foça Masterler Sercan, Gürkan ve nöbetçi golcüsü Deniz Kara ile üç kez rakip fileleri havalandırdı.
Saruhanlı Masterler Foça’dan Manisa’ya dostlukla uğurlandı.