Foça Kent Konseyi'nden Kadın Dayanışması

Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen “Kadın Buluşmaları”nın ikincisi Bağarası’nda gerçekleştirildi

Foça Kent Konseyi'nden Kadın Dayanışması
Editör: Aliağa Medya
26 Şubat 2020 - 02:04

Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen “Kadın Buluşmaları”nın ikincisi Bağarası’nda gerçekleştirildi. Kocamehmetler, Yeni Bağarası, Gerenköy, Ilıpınar, Yeniköy ve Bağarası’nda yaşayan kadınların bir araya geldiği etkinlik, Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dirim Metinel’in açılış konuşması ile başladı.

Dirim Metinel konuşmasında kadın dayanışmasına vurgu yaparken Kadın Meclisi olarak hayatlarının her alanında kadınların yanlarında olduklarını, kadına yönelik etkinliklerin artarak süreceğini ve bu etkinliğin üçüncüsünün Yeni Foça’da gerçekleştirileceğini söyledi. Daha sonra Foça Kent Konseyi Başkanı Özlem Temizel ve Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün konuşmalarının ardından yönetmenliğini Pelin Esmer’in yaptığı “Oyun” isimli filmin gösterimi gerçekleştirildi. Filmden sonra kadınlar çay içip sohbet ederken çocuklar da kendilerine sunulan ikramlar eşliğinde palyaço ile doyasıya eğlendi.

Etkinliği düzenleyen Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi’ne teşekkür eden Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, kadın dayanışmasına ve kadının güçlenmesine katkı sağlayan her çalışmaya destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam