FOÇA İYİ PARTİDE İSTİFALAR

“Türkiye İYİ Olacak, Foça İYİ Olacak, Her Şey Güzel Olacak, Mart’ın Sonu Bahar Olacak masallarına inandık” diyen kurucu üye Ahmet Çelikkol sözlerine şöyle devam etti: “31 Mart Yerel Seçimleri öncesind

FOÇA İYİ PARTİDE İSTİFALAR
Editör: Aliağa Medya
19 Aralık 2019 - 11:03
“Türkiye İYİ Olacak, Foça İYİ Olacak, Her Şey Güzel Olacak, Mart’ın Sonu Bahar Olacak masallarına inandık” diyen kurucu üye Ahmet Çelikkol sözlerine şöyle devam etti: “31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde canla başla çalıştık. Biz, Türkiye iyi olsun, Foça iyi olsun diye çalıştık. İYİ Parti bayrağını samimi duygularla dalgalandırdık. Fakat gelinen noktada gördük ki, bizim derdimizle, bize öncülük edenlerin derdi farklıymış. Biz, daha iyi bir Foça için mücadele ettiğimizi sanıyorduk. Birkaç kişinin kişisel ikbali için mücadele ettiğimizi maalesef iş işten geçtikten sonra fark edebildik”


YASEMİN GÖRGEÇ’TEN “EKSEN KAYMASI” VURGUSU
Partisinden istifa ederek bağımsız kalmayı tercih eden İYİ Parti Foça eski İlçe Başkanı Yasemin Görgeç de, istifasıyla ilgili yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bir kitle partisi olacağını ümit ettiğim İYİ Parti’nin teşkilatlanma sürecinde Foça ilçesinde safiyane duygularla görev aldım kurucu üyeliğimin akabinde kısa bir süre ilçe başkanlığıyla yaptım lakin parti vizyon ve misyonunun eksen kaymasına uğradığını düşüyorum bu nedenle parti üyeliğimi sonlandırmaya karar verdim IYI Partili arkadaşlarıma bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum yolları açık olsun”

İyi partiden son istifalar
Ahmet Çelikkol,Ayşegül Çelikkol,Ali Çelikkol,Nesrin Çelikkol,Zülfikar Çelikkol,Zümrüt Çelikkol,Tolga Çelikkol,Damla Yalavaç,Ahmet Balkı,Hatice Balkı,Adnan Balkı,Asiye Balkı,Yasemin Görgeç,Şengül Kaplan,Muhittin Akçetutan, olurken yeni istifalar bekleniyor.

--

Foça/Servet Vural