FOÇA ESNAF ODASININ YENİ BAŞKANI SEDAT ÖZDEMİR

FOÇA ESNAF ODASININ YENİ BAŞKANI SEDAT ÖZDEMİR
Editör: Aliağa Medya
31 Mart 2022 - 20:04

 

Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odasının seçimli genel kurulu 31 Mart 2022 Perşembe günü yapıldı. Altı başkan adaylı seçimde en çok oyu alan Sedat Özdemir odanın yeni başkanı oldu.

Foça Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde ki genel kurul saat 10.00’da adayların konuşmalarıyla başladı. Konuşmaların ardından Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odasının son dönemlerdeki en çok katılımlı ve en çok adaylı seçiminde oy verme işlemine geçildi.  Saat 17.00’de biten oy verme işleminden sonra oy sayımı yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Baştan sona demokratik, adayların ve üye esnafların birbirine saygılı tavırlarıyla geçen kongrede sayım sırasında heyecanlı anlar yaşandı. Özellikle Sedat Özdemir ve Murat Taburlu arasında başkanlık gitti geldi. 664 esnafın oy kullandığı seçimde Özdemir 186, Taburlu 173 oy aldı. Seçim sonucunun belli olmasının ardından Murat Taburlu ve diğer adaylar Günal Menemenli, Serkan Kaplan, Volkan Ağır ile Mehmet Yiyitalp, Özdemir’i ilk kutlayanlar oldular.

Salondakilerin alkışları arasında tebrikleri kabul eden Sedat Özdemir artık seçimin bittiğini, esnafa yararlı olacak her tür projede hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Sedat Özdemir; “ Çok güzel bir seçim süreci geçirdik. Katılan aday arkadaşlara, yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir katılım oldu. İnsanların o heyecanını gördüm. İnşallah bundan sonra diğer aday arkadaşlarla beraber çalışıp, Foça için ne yapabilirize bakacağız. Bundan sonraki işimiz bu. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çokta heyecanlıyım. Her şey Foça için”dedi.

 

Seyfi GÜL