Foça'da Gri Civa Operasyonu

Foça'da Gri Civa Operasyonu

Foça'da Gri Civa Operasyonu
Editör: Aliağa Medya
14 Şubat 2020 - 11:20

İzmir’in Foça ilçesinde  düzenlenen operasyonda     gri  civayı satmaya  çalıştıkları  öne sürülen  zanlılar gözaltına alındı.
Bir istihbaratı değerlendiren Jandarma Genel komutanlığı İsitihbarat Grup Komutanlığı   ekiplerince yapılan çalışmalar  sonucu, bazı kişilerin ellerindeki Gri civa satmaya  çalıştıkları tespit  edildi.
Jandarma Genel komutanlığı İsitihbarat Grup Komutanlığı   İle İzmir İl Jandarma  Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Foça İlçe jandarma Komutanlığı  ekiplerince Bağarasın mahallesinde yapılan operasyonda. satıcılar (N.K.), (L.Ç.), (A.D.) ve (A.K.) ile alıcılar (R.O.), (A.O.), (D.A.) ve (İ.Ç.) isimli şahıslar pazarlık yaptıkları esnada suçüstü yakalandı .Ekiplerce . Olay yerinde yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 1.000.000 TL olan (497) kg Gri Civa maddesi ele geçirildi. Jandarma ekiplerince Cumhuriyet Savcısının  talimatının doğrultusunda  (N.K.), (L.Ç.), (A.D.), (A.K.). (R.0.), (A.0.), (D.A.) ve (İ.Ç.) isimli şahıslar gözaltına alındı.
Şüphelilerin adli işlemleri devam ettiği ve ele le geçirilen (497) kg Gri Civa maddesi numune alınmasına müteakip İzmir İl Çevre Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiğini öğrenildi