FETÖ şüphelisinin evinden çok sayıda silah ele geçirildi.

 FETÖ şüphelisinin evinden çok sayıda silah ele geçirildi.
Editör: Aliağa Medya
22 Şubat 2022 - 13:07
İzmir’de Jandarma ekipleri  FETÖ’ye ait yayınlar olduğu öğrenilen şüphelinin evinde düzenlediği operasyonda çok sayıda tabanca ve tüfek ele geçirildi.
İzmir Il Jandarma Komutanlıgınca, her türlü suç ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Ödemiş ilçesi Kaymakçı Mahallesinde H.Ç.'nin evinde çok sayıda silah ve FETÖ/PDY terör örgütüne ait yasak yayın bulundurulduğu bilgisine ulaştı.
Cumhuriyet Başsavcılığının koordine ve talimatları doğrultusunda harekete geçen  Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri H.Ç.'nin evinde  yaptıkları aramada 64 kitap ve dergi ile birlikte 48 dvd, 21 kaset ,23 av tüfeği, 10 tabanca, 1 havalı tabanca, 4 kuru sıkı tabanca, 1 Samuray Kılıcı, 1 Subay Kılıcı, 2 kılıç, 3 pala olmak üzere ateşli ve delici silahlar ile bunların fişekleri ele geçirildi..
Ayrıca  Şüphelinin evinde yapılan aramalarda 'casus tabancası' olarak da bilinen 2 adet kalem tabanca da ele geçirildi. Ele geçirilen silah, mühimmat ve dokümanlara el konulurken, şüpheliyle ilgili soruşturma Öğrenildi.