EY Türkiye, İzmir'deki Gümrük ve Küresel Ticaret Ekibi ile Ege Bölgesi'nde hizmetlerini genişletiyor

EY Türkiye, Ege Bölgesi’ndeki şirketlerin büyümesine katkı sağlamak ve operasyonlarına destek olmak üzere İzmir ofisinde Gümrük ve Küresel Ticaret Hizmetlerini devreye aldı.

EY Türkiye, İzmir'deki Gümrük ve Küresel Ticaret Ekibi ile Ege Bölgesi'nde hizmetlerini genişletiyor
Editör: Aliağa Medya
18 Eylül 2023 - 14:30

EY Türkiye, İzmir Ofisi’ne transfer olan EY Gümrük ve Dış Ticaret Hizmetleri Direktörü Evren Kılıç liderliğindeki ekip; küresel ticaret danışmanlığı, küresel ticaret süreç analizi ve denetim hizmeti, gümrük uyuşmazlıkları danışmanlığı, Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası danışmanlığı, gümrük müşavirliği yeterlilik analizi, küresel ticaret ve gümrük eğitimleri gibi konular başta olmak üzere birçok alanda hizmet verecek.

 

EY Türkiye (Ernst & Young); danışmanlık, denetim, kurumsal finansman, strateji ve vergi hizmetlerinin yanı sıra birçok sektörde ve alanda faaliyetlerini sürdürmeye, müşterilerine kesintisiz çözümler sunmaya devam ediyor. İzmir ofisine yatırımlarını büyüten ve ekibini daha da güçlendiren EY Türkiye, Eylül ayı itibarıyla Gümrük ve Küresel Ticaret Hizmetleri ile Ege Bölgesi’ndeki gücünü daha da artıracak.

EY Türkiye Şirket Ortağı ve İzmir Ofis Lideri Barış Ünalır; “EY Türkiye İzmir Ofisi olarak doğrudan vermiş olduğumuz hizmetler arasına, Gümrük ve Küresel Ticaret Hizmetlerini de dahil etmenin sevincini ve haklı gururunu yaşıyoruz. Kendisi de bir İzmirli olan Evren Kılıç ve liderliğindeki ekibimizin, İzmir ve Ege Bölgesi’ndeki tüm müşterilerimize ve bölgenin değerli firmalarına, çok önemli destek ve katma değer sağlayacaklarına gönülden inanıyoruz.” dedi.

EY Türkiye Şirket Ortağı ve Dolaylı Vergiler Lideri Sercan Bahadır; “İzmir başta olmak üzere tüm Ege Bölgesi’ndeki şirketlerde büyük potansiyel olduğunu düşünüyor ve EY’ın uluslararası tecrübesini ve profesyonel hizmetlerini şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. EY Türkiye olarak, paydaşlarımızın büyümesinde ve küresel değer zincirine katkı sağlama hikayesinde yanlarında yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

EY Türkiye Gümrük ve Dış Ticaret Hizmetleri Direktörü olarak İzmir ofisine transfer olan Evren Kılıç ise; “EY Türkiye olarak müşterilerimiz için her zaman bir danışmandan öte, kolaylaştırıcı ve destekleyici bir çözüm ortağı rolünde olmayı benimsiyoruz. İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi’ndeki tüm şirketlerin, gerçek potansiyellerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olmak için buradayız. Bu hedef ve yaklaşımımız ile bu bölgedeki şirketlerin dış ticaret ve gümrük operasyonlarına destek olmak için sabırsızlanıyoruz.” sözleriyle yeni görevini değerlendirdi.

2005 yılında Gümrük Müfettişi olarak mesleğe başlayan Evren Kılıç, yaklaşık 11 sene Bakanlık Müfettişi olarak çalıştı. Bu süre boyunca gümrük ve dış ticaret işlemlerine ilişkin birçok incelemelerde bulundu. 2016 yılında EY Türkiye bünyesine katılan Kılıç, ulusal ve uluslararası birçok firmaya gümrük ve dış ticaret alanında danışmanlık ve denetim hizmeti veriyor.