Esnaf Odası, Hancı Restoran Otel Turizm ile indirim protokolü imzaladı

 Esnaf Odası, Hancı Restoran Otel Turizm ile indirim protokolü imzaladı
Editör: Aliağa Medya
18 Nisan 2022 - 00:43
Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası  protokollerine bir yenisini daha ekleyerek Hancı Restoran Otel Turizm Taşımacılık ile protokol imzaladı.
Aliağa  Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda  Hancı Restoran Otel Turizm Taşımacılık sahibi i Emirhan Aksoy ve Oda Başkanı Serdar Berk’in katılımıyla imzalanan protokol kapsamında  Esnaf  odasına   kayıtlı  üyeler, Hancı Restoran Otel Turizm Taşımacılık işletmemizden organizasyon hizmetlerinde yüzde 20 oranında, konaklama hizmetinden yüzde 15 oranında, restoran ve havuz hizmetlerinden yüzde 10 oranında indirimli faydalanabilecek.
“Oda Üyeleri Ve Aileleri Faydalanabilecek”
İmzaların atılmasının ardından açıklama yapan Aliağa Esnaf  ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk “Hancı Restoran işletmemizle üyelerimizin yararına bir protokol imzaladık. Bu protokole göre odamıza kayıtlı esnafımız ve birinci dereceden akrabaları bindirimlerden faydalanabilecek. Protokol kapsamında esnafımız Hancı Restoran Otel Turizm Taşımacılık işletmemizden organizasyon hizmetlerinde yüzde 20 oranında, konaklama hizmetinden yüzde 15 oranında, restoran ve havuz hizmetlerinden yüzde 10 oranında indirimli faydalanabilecek” şeklinde konuştu.

“Hayırlı Olsun”
Anlaşmanın oda üyelerine hayırlı olmasını dileyen Hancı Restoran Otel Turizm Taşımacılık sahibi Emirhan Aksoy  İndirimden faydalanmak isteyen Esnafların  oda kayıt belgelerini ya da üyelik kartlarını yanlarında bulundurması gerektiğini  söyledi
Emir Han Aksoy “ “Esnafımızın darboğazda olduğu bu günlerde az da olsa esnafımıza destek olmak istedik. Nezih işletmemizde vatandaşımız, esnafımız güvenle hizmet alacaktır ve aldığı hizmetten memnun kalacaktır. Üye esnafımıza ve odamıza hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı