Esnaf Çocuklarına Eğitim İndirimi

Aliağa ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren İyi Dersler Okulları, esnaf çocuklarına eğitimde indirim desteği verecek

Esnaf Çocuklarına Eğitim İndirimi
Editör: Aliağa Medya
03 Ağustos 2019 - 14:19
Aliağa ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren İyi Dersler Okulları, esnaf çocuklarına eğitimde indirim desteği verecek.

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler  Esnaf Odası ile  Aliağa İyi  Dersler Okulları arasında indirim protokolü imzalandı.

Okul da gerçekleştirilen  protokol törenine Aliağa Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, Aliağa şoförler Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Yiyitalp, Aliağa İyi Dersler Eğitim Kurumları  Kurucu Üyesi Devrim Hacan ile  Yöneticisi Turgay Ceylan, katıldı.

 İmzalanan protokol sözleşmesi  kapsamında Aliağa İyi Dersler Okulları´nda eğitim görmek isteyen esnaf çocukları önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde , yüzde 20 oranında indirim faydalanacak.

Aliağa  Şoförler  ve  Otomobilciler  Esnaf Odası  Başkanı  Salih Yiyitalp, esnaf sicil belgesiyle kaydı bulunan  şoför esnaf ve sanatkarların çocuklarının indirimden yararlanabileceğini kaydetti.

Yiyitalp “Göreve geldiğimiz günde söz verdiğimiz gibi her zaman esnafımızın ve ilçemizin menfaatleri çerçevesinde hizmet etme sözü vermiştik. Bu protokol için bizim için çok önemli bir protokoldür. Geleceğimize yön verecek olan çocuklarımız çok önemlidir. Çünkü geleceğimiz olacak çocuklarımızın daha iyi şekilde eğitim almasına katkı yapacak bir çalışmadır. Aliağa  Şoförler   ve   Otomobilciler Odası ve Aliağa Esnaf Odasının üyelerinin çocukları da özel okullardan faydalanabilmesi için iyi okulları sözleşme imzaladık. Hayırlı olsun” dedi.

Esnaf çocuklarının eğitim desteğini almasında hassasiyet gösteren Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk "Sınırlı  imkanlarla çalışan esnaf ve sanatkarlar, sadece günü kurtarabilmenin gayreti içinde. Ekonomik sıkıntılar yaşayan üyelerimize faydalı olmak adına çeşitli protokoller imzalıyoruz. Gelişmekte olan ülkeler eğitime büyük önem veriyor. Ülkemiz için eğitim çok Sizler de biliyorsunuz ki; geçmiş yıllarda bu ülke ne çektiyse eğitimsizlikten çekti. Bazı bölgelere eğitim gitti, bazı bölgelere gitmedi önemli. Kaliteli çağdaş eğitim sistemi sayesinde evlatlarımızın içindeki cevheri çıkarmak ve topluma üretken bireyler kazandırmak düşüncesindeyiz. Bu nedenle üyelerimizin çocuklarını indirimden yararlanabilmesi açısından böyle bir anlaşmanın iyi olacağını düşündük " diye konuştu.

Daha sonra Aliağa Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkanı  Serdar Berk, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Yiyitalp ile Aliağa İyi Dersler Eğitim Kurumları  Kurucu Üyesi Devrim Hacan arasında eğitim sözleşmesi imzalandı.

Fizik öğretmeni ve kurucu üye Devrim Hacar, esnafların çocuklarının yüzde 20 oranında indirimli eğitim desteği almalarında hassasiyet gösteren oda başkanlarına teşekkür etti.