Eski Aliağaspor Futbolcularından Aliağa Halkına Çağrı

Aliağa FK için eski Aliağaspor Futbolcularından Aliağa halkına Çağrı

Eski Aliağaspor Futbolcularından Aliağa Halkına Çağrı
Editör: Aliağa Medya
22 Ekim 2022 - 13:21
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 3 haftada namağlup unvanının sürdüren Aliağa FK Futbol Kulübü için bu sezon tüm Aliağa tek yürek oldu. Şehirde esnaftan ticaret erbabına, öğrencisinden emeklisine herkes sarı siyahlı takımın bu sezon şampiyon olarak profesyonel liglere yükselmesi için tribünlerde yerini alıyor.
Aliağa'nın geçmişte futbol oynamış efsane isimlerinden oluşan Aliağa Masterler Kulübü, yarın oynanacak olan Aliağa FK- Saruhanlı Belediyespor maçı öncesi son antrenmanda sarı siyahlı oyuncu ve teknik heyete baklava sürprizli moral ziyareti yaptı.

Masterlerden Aliağa FK'ya baklavalı destek ziyareti
 
Geçmişte yeşil sahalarda fırtına gibi esen Veteran futbolculardan oluşan Aliağa Masterler Kulübü oyuncuları, 23 Ekim Pazar günü Bölgesel Amatör Ligin 4.  haftasında Aliağa Atatürk Stadında Saruhanlı Belediye Spor ile karşılaşacak olan Aliağaspor FK'nın idmanını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

Aliağa FK'ya Şehirden büyük destek

23 Ekim Pazar günü Aliağa Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada ilk düdük saat 15.00’te çalacak. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Aliağaspor FK'ya  baklava dopingi geldi. Aliağa  Masterler,  Aliağaspor FK antrenmanını ziyaret etti. Ziyarette Aliağa Masterler yöneticileri ve oyuncuları, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram ederek Saruhanlı Belediye Spor maçı öncesi moral verdi.