Erdoğan'ın başlattığı "Gönül Seferberliği"ne AK Kadınlardan destek

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, Dikili, Aliağa ve Menemen ilçelerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı “Gönül Seferberliği” kapsamında ziyaretlerde bulundu

Erdoğan'ın başlattığı "Gönül Seferberliği"ne AK Kadınlardan destek
Editör: Aliağa Medya
21 Haziran 2020 - 13:57

AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Gönül Seferberliği” kapsamında Dikili, Aliağa ve Menemen teşkilatlarını ziyaret etti.
Büyükdağ’ı, bu ziyaretler kapsamında geldiği Aliağa’da İlçe Başkanı Hamdi Erdem, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım ve çok sayıda kadın partili karşıladı.
İlçe Başkanı Erdem ile makamında bir süre görüşen Büyükdağ daha sonra İlçe Kadın Kolları yönetimi ile bir araya gelerek yeni tip koronavirüs (Kovid-19) mücadelesinin yapıldığı pandemi sürecini değerlendirdi.
Bu süreçte AK Partili kadınların cansiparane çalıştığına değinen Büyükdağ, Aliağa Kadın Kolları teşkilatın da pandemi sürecinde başarılı bir sınav verdiğini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde devletin sıkıntılı günler yaşayan vatandaşının yanında olduğuna değinen Büyükdağ, devletin imkanlarının zor durumda olan vatandaşlara ulaştırılmasında kadınların etkin rol üstlendiğini kaydetti.
Aliağa’da da İlçe Kadın Kolları teşkilatının aktif olduğuna dikkati çeken Büyükdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı “Gönül Seferberliği” kapsamında yeniden yolara düştüklerini ifade etti.

“Yıl sonuna kadar 50 bin yeni kadın üye”

Teşkilat çalışmalarını da değerlendiren Büyükdağ, “Yıl sonuna kadar İzmir’de 50 bin yeni kadın üye yapmayı hedefliyoruz. İzmir’de bize gönül verip, bizimle yol yürümek isteyen arkadaşlarımızı bu süreçte üye yapıyoruz.
Ağustos ayı sonu itibariyle kadın kollarımızın kongrelerini yapacağız. Teşkilatımızı güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu.
Kongre süreci kapsamında “online başvuru” sisteminin açıldığını hatırlatan Büyükdağ, teşkilatlarda görev almak isteyenlerin kongre.akkadin.org sitesinden başvuru formunu doldurdukları takdirde il ve ilçelerde yapılacak mülakatlara davet edileceklerini söyledi.
Videokonferansla yapılan toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerine hükumetin yaptığı çalışmaların sahada anlatılması talimatını verdiğini dile getiren Büyükdağ, “Bir yandan bu sıkıntılı dönemin atlatılması için elimizi taşın altına koyarken, bir yandan da yıl sonuna kadar 250 bin yeni kadın üye hedefimizi gerçekleştirip, teşkilatlarımızı daha da güçlendirip, 2023 hedeflerine yürüyeceğiz” ifadesini kullandı.

“Ziyaret moral ve motivasyon oldu”

AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım da İl Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ’ın ziyaretinin moral ve motivasyonlarını artırdığını vurguladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Gönül Seferberliği” çağrısı sonrası ilçedeki ziyaretlere başladıklarını anlatan Yıldırım, önümüzdeki süreçte Aliağa’nın 30 mahallesinde ziyaretleri tamamlayacaklarını aktardı. Yönetim Kurulu üyeleri ve mahalle başkanları ile üye çalışmalarını da aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Yıldırım, sahaya çıktıklarında AK Partiye olan teveccühün giderek arttığını gördüklerini kaydetti.
Yıldırım, “Bu süreçte bizlere verdiği moral ve motivasyon için kıymetli İl Kadın Kolları Başkanımız Dilek Yıldız Büyükdağ ve ekibine yürekten teşekkür ediyoruz.” dedi

Yıldırım Büyükdağ’a kadınlarla çekilen fotoğrafı hediye etti

Yıldırım daha sonra ziyaretinin anısına Büyükdağ’a 2019 yerel seçim çalışmaları sırasında Aliağa’daki kadınlarla çekilmiş fotoğrafını hediye etti.
Bu fotoğrafın anlamına dikkati çeken Yıldırım, Aliağa’da Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayının seçimleri kazandığını, bu başarıda AK Kadınların da etkin olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
“AK Parti kurulduğu günden bu güne nice zaferlere imza attı. Milletimize hizmet yolunda partimize gösterilen bu teveccühün oluşmasında katkısı olan kadınlarımız Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve onun davasına her zaman destek sağlayacaktır. Kadınlarımız her daim liderimizin yanında olmayı da sürdürecektir. İşte o zaferlerden birinin arefesinde diğerli İl Kadın Kolları Başkanım Dilek Yıldız Büyükdağ’ı 2019 yerel seçim çalışmaları için ilçemize gelişinin anısına çektirdiğimiz fotoğrafı başkanımıza bu güzel hatırayı yaşatması, gelecek kuşaklara örnek olarak taşıması için takdim ettik. Allah birliğimizi, bereberliğimizi ve zaferlerimizi daim etsin.”

Büyükdağ, Dikili ve Menemen ilçelerinde girişimci kadın çiftçiler ile de bir araya gelip sohbet etti.