Erbakan Aliağa'da Anıldı.

Saadet Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı, Necmettin Erbakan’ı Ölümünün Dokuzuncu Yıl Dönümünde Anmak İçin Lokma Hayrı Gerçekleştirdi.

Erbakan Aliağa'da Anıldı.
Editör: Aliağa Medya
29 Şubat 2020 - 14:29
Saadet Partisi Aliağa  İlçe Teşkilatı, Necmettin Erbakan’ı Ölümünün Dokuzuncu Yıl Dönümünde Anmak İçin Lokma Hayrı Gerçekleştirdi.
Saadet Partisi Aliağa  İlçe Teşkilatı, Milli Görüşün Kurucusu Necmettin Erbakan Ve Bütün Şehitleri Anmak İçin, Demokrasi  Meydanında 5 Bin Lokma Hayrı Yaptı. Vatandaşların Yoğun Katılım Gösterdi.
İdlib’de Gerçekleştirilen Hain Saldırı Sonucu Şehit Olan Askerlerimize Allah’tan Rahmet Dileyerek Sözlerine Başlayan Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, “Milli Görüş Hareketi’nin Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Vefatının 9’uncu Yıldönümünde ‘Erbakan Haftası’ Etkinlikleri Çerçevesinde Başta Türkiye Olmak Üzere Dünyanın Pek Çok Noktasında Anılıyor. Biz De Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı Olarak, Önce Hocamızın Ruhu Ve Şehitlerimizin Ruhları İçin Merkez Çarşı Camii’nde Mevlid-İ Şerif Okuttuk. Daha Sonra Lokma Hayrımızı Gerçekleştirdik. Erbakan Hoca İlim Ve Siyaset Alanında Türkiye’mizin Yetiştirdiği Müstesna Bir Liderdir. Milli Görüş Hareketinin Kurucusudur. “Millî Görüş, Milletimizin İnancı, Tarihi, Özü, Aslıdır” Demiştir. “Önce Ahlâk Ve Maneviyat” Bayrağını Açarak İşe Başlamıştır. Manevî Ve Maddî Kalkınmayı Esas Almıştır. Yerli Ve Milli Değerlere Bağlıydı. Erbakan, Kölelik Ve Sömürü Düzeninin Ortadan Kalkması İçin Hak Ve Adalet Merkezine Dayanan Yeni Bir Dünyanın Kurulmasını Savundu. Her Fani Gibi Erbakan Hoca Da Vefat Etti; Ama Bıraktığı Dava Aynen Devam Etmektedir. Onun Örnek Şahsiyetini Anlatmak, Ülkemiz Ve İslâm Âlemi İçin Yaptıklarını Dile Getirmek Elbette Kolay Değildir. Erbakan Hoca İz Bırakarak Bu Dünyadan Geçen, Unutulmayan, Özlenen, Tarihe Yön Veren Ve Hayırla Yâd Edilen Bir Liderdir. Mekânı Cennet Olsun. Allah Ondan Razı Olsun. Ayrıca İdlib’de Şehit Olan Askerlerimize Allahtan Rahmet Diliyorum. Milletimizin Başı Sağ Olsun. Rabbim Yakınlarına Sabırlar Versin.” İfadelerini Kullandı.
Ayrıca   Merkez Camii’nde Mevlid-İ Şerif Okunup Şehitlerin Ruhuna Hediye Edildi.