EGE'NİN 12 DEV ADAMI LİGİN İLK MAÇINDA GALİP GELDİ

Ege Üniversitesi Rektörü Prof

EGE'NİN 12 DEV ADAMI LİGİN İLK MAÇINDA GALİP GELDİ
Editör: Aliağa Medya
12 Ekim 2019 - 13:41
Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın destekleriyle yeniden yapılandırılan, Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı 2019-2020 Basketbol Sezonunda ilk maçına çıktı. Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı Türkiye Basketbol Federasyonu 2.Ligi müsabakasında Karşıyaka Belediyespor’la karşılaştı. Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı 77-73 skorla maçı kazandı. Son ana kadar başa baş giden mücadelede uzatmalarda Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı galip geldi.


Ege Üniversitesi Büyük Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakaya Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, üst yönetim, akademisyenler ve spora meraklı öğrenciler katıldı. Prof. Dr. Budak maçı öğrencilerin arasında coşkuyla izledi.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın öncülüğünde 25 yıl sonra yeniden aktif hale getirilen Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı’nın aynı zamanda lisanslı oyuncusu da olan Rektör Budak, müsabakada takımını yalnız bırakmayarak destek oldu. Rektör Prof. Dr. Budak spora verdiği önemle birlikte EÜ kampüsündeki tüm spor tesislerini Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle baştan sona yeniledi. Kampüsün 4 farklı noktasına 2,5 kilometre uzunluğunda tartan zemin yürüyüş ve koşu yolu yapıldı. 6 tenis kortu yenilendi, çim sahadaki atletizm pistinin aydınlatması tamamlandı. Ege Üniversitesi Açık Yüzme Havuzu yenilenerek hizmete açılmasının yanı sıra Ege Üniversitesi Prof. Dr. Sermed Akgün Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu; bakım, onarım ve boyama çalışmalarının ardından yeniden hizmet vermeye başladı.

Ege Üniversitesi maskotu olan Yunuslar zeybek oynarken Ege Üniversitesi Hip hop Topluluğu’nun dans gösterisi maçın heyecanına çoşku kattı.

Doğay Eser Akın- Fatma Alayıldız- Aşkın Oben Akdoğan -Ege Ajans

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, spor yapan insanlar, basketbol sahası ve ayakkabılar