Efes Selçuk Belediyesi Ramazan'da da dayanışmayı büyütüyor

Efes Selçuk Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün özverili ve titiz çalışmaları sayesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da dayanışmayı büyütüyor.

Efes Selçuk Belediyesi Ramazan'da da dayanışmayı büyütüyor
Editör: Aliağa Medya
26 Mart 2024 - 22:27
Sosyal desteğe ihtiyaç duyan vatandaşların her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da unutmayan Efes Selçuk Belediyesi, Efeslim Kart sahibi olmayan vatandaşlara Ramazan’ın başında iftar kartlarını ve alışveriş fişlerini ulaştırdı. İftar Kart ile bu yıl da sosyal desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara destek sağlanırken esnafa da katkı sunuldu. Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ulaştırılan alışveriş fişleriyle ise vatandaşlar belirlenen marketten gıda ve temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Engin Kaçer; "Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak, onların Ramazan coşkusunu paylaşmak bizim için son derece önemli. Bu nedenle, Efeslim Kart sahibi olmayan vatandaşlarımızı da unutmamak adına bir çalışma başlattık. İftar Kartlarını ve alışveriş fişlerini vatandaşlarımıza ulaştırdık. Ramazan Bayramı öncesinde herkesin huzurlu ve mutlu bir şekilde alışveriş yapabilmesini sağlamayı hedefliyoruz" dedi.