Dünyanın En İyi Uluslararası Marinası, Yalıkavak Marina, yepyeni atılım ve kampanyaları ile sezona hazır!

Türkiye’nin Gururu Yalıkavak Marina misafirlerine sunduğu özel ayrıcalıkları ile 2021 sezonunda fark yaratmaya hazırlanıyor

Dünyanın En İyi Uluslararası Marinası, Yalıkavak Marina, yepyeni atılım ve kampanyaları ile sezona hazır!
Editör: Aliağa Medya
05 Mart 2021 - 12:30
Dünya yatçılık sektörünün en prestijli kurumlarından The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2020 En İyi Uluslararası Marina” ve “2018-2019 Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görülen ve yine TYHA tarafından 5 Altın Çapa sahibi olan Yalıkavak Marina, marina operasyonlarının tümünde hizmet kalitesini en yüksek seviyeye çıkarmak ve lüks bir yaşam tarzı atmosferi yaratmak için yatırımlarına devam ediyor.

Tekne sahipleri ve deniz tutkunları tarafından en çok oylanan ve ‘’Dünyanın En İyi Uluslararası Marinası’’ seçilen Yalıkavak Marina olarak ülkemize yeniden büyük bir gurur yaşattıkları için çok mutlu olduklarını ileterek sözlerine başlayan Yalıkavak Marina, Marina Direktörü Deniz Akaltan,2018-2019 yıllarını kapsayan oylamada kazandığımız “Yılın En İyi Süper Yat Marinası” ödülü ve bu yıl kazandığımız “En İyi Uluslararası Marinası” ödüllerinin her ikisi de ülkemiz için bir ilktir. Art arda bu ödülleri ülkemize getiren, Türkiye’nin ilk yüksek kapasiteli mega yat marinası olarak, bu büyük başarıda emeği olan tüm dostlarımıza ve değerli basın mensuplarımıza destekleriniz için teşekkürlerimizi yeniden sunmak istedik.” diye belirtti.

Akaltan, Dünyaca ünlü markaları Bodrum'a getiren ve ikonik projelere yatırım yapmaya devam eden Yalıkavak Marina olarak misafirlerine ve tekne tutkunlarına yepyeni ayrıcalıklar sunacaklarını ileterek yeni kampanyaları hakkında bilgi verdi.

Yalıkavak Marina, 2021 sezonuna yine muhteşem tekliflerle merhaba diyor!
Yalıkavak Marina, Tekne sahiplerine tekneleri için dünya standardında hizmet ve bakım sunarken sevdikleri ve mürettebatları için de Yalıkavak Marina’yı keşfetmelerini sağlıyor.

Yalıkavak Marina’da tüm tekne tutkunlarına özel ve ayrı seçenekler
  • Kazan&Kazan Kampanyası
  • Pontoon Kampanyası
  • Sadakat Kampanyası
  • Yeni Yat Sahipleri Kampanyası
  • Tekrar Hoş geldiniz Kampanyası
  • Puan Toplama Kampanyası

Kampanyalar hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


2020’de tekne trafiğinin yoğun olduğu bir sezon yaşandı
Yalıkavak Marina’nın Covid-19 mücadelesinde de üstün bir çaba sarf ederek müşteri ve konuklarının takdirini kazandığını ileten Akaltan; “2020 yılında pandemi etkisinden bağımsız olarak uzun dönem kontrat yapan tekne sayımızda önemli bir artış oldu. Tüm sağlık ve güvenlik önlemlerine harfiyen uyarak operasyonlarımızı sürdürdük ve en ufak bir olumsuzlukla karşılaşmadan sezonu geride bıraktık. Yürüttüğümüz bazı önemli projeler sayesinde Bodrum’un zaten yüksek olan lüks turizm profilini çok daha yukarılara taşıdık ve yüksek harcama yapan gezginlerin ziyaretlerini sıklaştırarak yepyeni iş imkanlarının ortaya çıkmasını sağladık. Türkiye’deki ilk Dior pop up mağazasının yanı sıra ilk Novikov Bodrum restoranını da açtık. Hatta daha da ileri gittik ve Dior ile çok özel bir Bodrum koleksiyonu çalıştık.” diyerek geçtiğimiz sezonu değerlendirdi.

2021’de yüzde 100’e yakın doluluğa ulaşmayı bekliyoruz
2021 yılında ultra lüks perakende, mücevher/saat ve yiyecek-içecek sektöründe Yalıkavak Marina’nın lüks olanaklarını genişletmek için daha çok çalışmaya devam edeceklerini ileten Akaltan, “Bunun için son derece profesyonel bir çalışma ekibi kurduk ve çok yoğun mesai harcıyoruz. Amacımız marinamızı ziyaret eden üst gelir grubundaki yabancı turistlerin sayısını ve dolayısıyla ülkemize yönelik döviz girişini arttırmak. Halihazırda dünya pazarında üst segmentte yer alan faklı markalar ile yakın temas içerisindeyiz. Anlaşmalarımızı tamamladığımızda hem bölgemiz hem de ülkemiz için son derece faydalı ve döviz girişi sağlayacak yatırımların gerçekleşmesini hedefliyoruz. Yalıkavak Marina olarak amacımız Türkiye’yi dünyanın en iyi ve en profesyonel lüks resort destinasyonlarından biri haline getirmektir. 2020 yılında 1000’den fazla tekne marinamızı ziyaret etti ve bunların 100'den fazlası aralarında ikonik M/Y Madame Gu, M/Y Voice, M/Y Arrow, M/Y Vertige’nin de bulunduğu süper yatlardı. Süper yatlarla ülkemize gelen turistler kişi başı en çok döviz bırakan grup olduğundan dolayı gelecek sayı büyük önem taşıyor. Bu yıl marinamızda ağırlamayı beklediğimiz ziyaretçi sayısı ise 2 milyondur ve yüzde 100’e yakın doluluğa ulaşmayı bekliyoruz. Yalıkavak Marina olarak yeni yatırımlarımız ve mağazalar/markalar ile bölgenin cazibe merkezi olma özelliğini de pekiştiriyoruz.” diye konuştu