DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NDE KELİME BULMACA HEYECANI

Ekranların fenomen yarışma sunucusu Ali İhsan Varol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak Aliağa’da program yaptı

Editör: Aliağa Medya
09 Mart 2019 - 22:08

Ekranların fenomen yarışma sunucusu Ali İhsan Varol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak Aliağa’da program yaptı. Kelime Bulmaca Oyunu ile Aliağalıların sevgilisi olan Ali İhsan Varol, kadın yarışmacılar ile kelime bulmacanın keyfini yaşattı.


 Aliağalıların gönlünde taht kuran ekranların fenomen sunucusu Ali İhsan Varol, Aliağa Belediyesi’nin “Aliağa’da Komedi Festivali” etkinlikleri kapsamında program yaptı. Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde yüzlerce Aliağalının karşısına çıkan Varol, programı izlemeye gelenlere eğlenceli anlar sundu. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, yoğun ilgi gören programı seyirciler arasında izledi.


 Bilgi ve eğlenceyi aynı anda sunan Ali İhsan Varol, interaktif sunumu ve esprili diliyle de izleyenleri keyiflendirdi. Bulmaca meraklılarının akın ettiği programda; Aylin Kızıl, Meral Ülker Gülboy, Nagehan İkiz, Selma Mehtap Metin, Nurhayat Akkum, Handan Başsavcı, Canan Sarı ve Melek Şapçı Kelimeleri en hızlı şekilde tahmin eden ve rakiplerini bir bir eleyen Selma Mehtap Metin yarışmanın birincisi oldu.  


 ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR: “İYİ VARSINIZ”


Kadın yarışmacıların başarılı performanslarını tebrik eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Tüm etkinliklerde salonu tıklım tıklım dolduran seyircilerimize ve her alanda olduğu gibi bu yarışmada da başarılı olan tüm kadın yarışmacılarımıza çok teşekkür ediyorum. Her şeyin en güzeline layık olan kadınların kadınlar günü de kutlu olsun. İyi varsınız” dedi.


ALİ İHSAN VAROL: “TÜM ALİAĞALILARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”


Aliağa’daki kelime bulmaca oyununun dokuzuncusunu gerçekleştirdiklerini belirten Ali İhsan Varol, Aliağa’da her zamanki sıcaklıkla aynı samimiyette karşılaştık. Bizi kendinden sayan bağrına basan tüm Aliağalılara çok teşekkür ediyoruz. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar günü de kutlu olsun” dedi.



 




Cumhur İttifakı MHP Aliağa belediye Başkan Adayı Serkan Acar

#Aliağa #AliağaBelediyeBaşkanAdayı #yinedenserkanacar