Doktor Nizam Setkaya vefat etti

Aliağa'nın sempatik ve mütevaziliğiyle çok sevilen doktorlarından İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Nizam Setkaya yaşamını yitirdi. Emekliliği sonrası yaşamını Aliağa'da sürdüren Dr. Setkaya uzun süredir tedavi gördüğü amansız hastalık sonucu hayatını kaybetti. 

Doktor Nizam Setkaya vefat etti
Editör: Haber Merkezi
05 Mart 2023 - 12:39
Aliağa'nın sempatik ve mütevaziliğiyle çok sevilen doktorlarından İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Nizam Setkaya vefat etti. Aliağa'nın en eski doktorlarından biri olan Setkaya önce Aliağa SSK Hastanesinde, ardından uzun yıllardır Aliağa Devlet Hastanesinde görev yapıyordu. Emekliliği sonrası yaşamını Aliağa'da sürdüren Dr. Setkaya uzun süredir tedavi gördüğü amansız hastalık sonucu hayatını kaybetti. 
Karabük doğumlu olan ve 1976 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Dr. Setkaya, Aliağa'nın en kıdemli doktorlarından biri olarak tanınıp çok seviliyordu.

Aliağa Medya Grubu olarak; Aliağamıza uzun yıllar sağlık hizmeti veren ve çok sevilen doktorumuza Allahtan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve sağlık camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz.