Doktor Başkandan Sünnet Çocuklarına ve Covid Aşısı Olanlara Moral Ziyareti

Editör: Aliağa Medya
26 Haziran 2021 - 11:31
Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kınık Devlet Hastanesinde sünnet olan çocukları ziyaret etti. Sünnet olan çocukları ziyaret eden Başkan Doğruer, kendilerine moral Hediyeleri verdi.
 
Sünnet çocuklarını ziyaret eden Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer çocuklara geçmiş olsun dileklerini ileterek hediyeler verdi. Başkan amcalarını karşılarında gören çocuklar oldukça mutlu olurken hediyeler için kendilerine teşekkür etti. Çocukların aileleri ile sohbet eden Başkan Doğruer, “Evlatlarınızla birlikte sağlık, sıhhat dolu bir ömür temenni ederim. Allah vatana, millete hayırlı evlatlar eylesin. Allah damatlıklarını görmeyi de nasip etsin” dedi.
 
Başkan Doğruer ayrıca Kınık Devlet Hastanesindeki Covid19 Aşı Polikliniğini ziyaret ederek vatandaş ile bir araya geldi. Başkan Doğruer, Covid19 Aşı Polikliniğinde korona virüsle mücadeleye güç katan sağlık çalışanlarınıda ziyaret ederek kolaylıklar diledi.
 
Başkan Doğruer, korona virüse karşı aşının çok önemli olduğunu belirterek, “Devletimiz salgın sürecini çok güzel yönetti. Bu konuda sağlık çalışanlarımıza ve yetkililere teşekkür ediyorum. Aşı koruyucu olma özelliği ile korona virüs tedavisinde çok önemli. Sırası gelen tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum.” dedi.
 
Sağlıklı günlere kavuşmak için tüm tedbirlere uyulması çağrısında bulunan Başkan Doğruer, “Allah’ın izniyle bir an önce covid salgınından kurtulmayı diliyorum. Pandemi döneminde özveriyle emek harcayan tüm sağlık çalışanlarımıza ve yetkililerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. Herkese sağlıklı günler diliyorum” diye konuştu.