Disk Emekli-Sen Aliağa 'dan deprem için yardım kampanyası

Disk Emekli-Sen Aliağa 'dan deprem için yardım kampanyası
Editör: Aliağa Medya
03 Kasım 2020 - 01:45
İzmir'de 6.9 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından DİSK Emekliler Sendikası Aliağa Şubesi. zarar görenler için yardım kampanyası başlattı.
İzmir'de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremde yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı yaralılara şifalar dileyen DİSK Emekliler Sendikası Aliağa Şubesi Başkanı Sebahattin Yeşiltepe , tüm İzmirlilere geçmiş olsun dileklerini iletirken depremzedeler için yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.
Yeşiltepe “30 Ekim 2020 Tarihinde İzmir Ve İlçelerinde Yaşadığımız 6,9 Şiddetindeki Depremde malesef canlarımızı kaybettik. yüzlerce yaralımız var. Hala enkaz altında kalan canlarımız var.
Bu depremde mağdur olan depremzedelerimizle dayanışma içinde olmak yaralarımızı birlikte sarmak için Disk Emekli-Sen Aliağa Şubesi olarak yardım kampanyası başlattık. battaniye, giyim, bebek maması ve bezi, gıda kolisi gibi yardım malzemelerini 03.kasım ile 06 kasım tarihleri arasında değerli üyelerimiz ve Aliağa'lı dostlarımızın  ,sendikamız binasına getirmelerini rica ediyoruz. Yardım malzemeleri toplandıktan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak bizzat yönetim kurulumuz tarafından yerinde teslim edilecektir. Yardım kampanyamıza göstereceğiniz ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz.  Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara şifalar diliyoruz. Gün Dayanışma Ve Birlik Günüdür.” ifadelerini kullandı.