Dikili'de  uyuşturucu operasyonu

Dikili'de  uyuşturucu operasyonu
Editör: Aliağa Medya
21 Kasım 2020 - 20:27
Aliağa  İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele  Grup Amirliği ekipleri uyuşturucu madde satın alan ve kullanan şahıslara yönelik olarak operasyon gerçekleştirdi.
Narkotik Suçlarla Mücadele  Grup Amirliği ekipleri Uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde ; Dikili ilçesi Çandarlı mahallesinde uyusturucu ticareti yapan şüpheli S.S. isimli şahsın ikametinde ve aracında adlı makamlarca alınan karar doğrultusunda arama yaptı.Aramada ekipler  15 adet fişeklinmiş esrar maddesi,
metanfetamin maddesi, 1 adet tabanca ve  bu tabancaya ait 7 adet fişek,2 adet uyuşturucu hap ,1 adet otomatik tüfek ve7 adet tüfek kartuşu,  Hint keneviri tohumu, Uyusturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar döviz ve TL, ele geçirilmiş ve adlı mercilerin kararı doğrultusunda el konulmuştur .Gözaltına alınan S.S. isimli şüpheli şahıs emniyetteki işlemlerin ardından   uyuşturucu ticareti yapmak suçundan  Dikili Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Adliye sevk edilen şüpheli S.S .çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.