Dikili'de Trafik kazası : 1 ölü, 4 yaralı

İzmir’in Dikili ilçesinde meydana gelen trafik kazasında  2 motosikletle otomobil çarpıştı .Kazada  1 kişi hayatını kaybederken 1'i ağır 4 kişi de yaralandı.Kazanın ardından kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlatıldı.

Dikili'de Trafik kazası : 1 ölü, 4 yaralı
Editör: Aliağa Medya
06 Eylül 2020 - 11:09
Kaza gece saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerine meydana  İddiaya göre, 35 JA 5357 plakalı motosiklet sürücüsü Furkan Sonbahar (17) ile arkadaşı Raşit Boztepe (19) cadde üzerinde motosiklet ile kendi aralarında yarış yaparken, sürücüsü öğrenilemeyen 35 AHN 446 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen sebepten dolayı her iki motosikletle çarpıştı. Kazayı gören vatandaşlar tarafından polis ve 112 sağlık ekiplerine bilgi verildi. İhbar üzerine adrese çok sayıda 112 sağlık  ekibi sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde motosiklet sürücüsü Sonbahar'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Otomobil içerisindeki 3 kişinin de yaralandığı olayda, diğer motosiklet sürücüsü Boztepe'nin ise ağır yaralandığı tespit edildi.
Kazada yaralanan yaralılar Ambulansla Dikili Devlet Hastanesi'ne götürülürken, hayatını kaybeden Sonbahar'ın cansız bedeni de aynı hastanenin morguna kaldırıldı
 Öte yandan, kazanın ardından otomobilini bırakarak olay yerinden kaçan araç sürücüsünün yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.