Denizcilik ve Zeka Oyunları Sınıfı Açıldı

Denizcilik ve Zeka Oyunları Sınıfı Açıldı
Editör: Haber Merkezi
20 Mart 2023 - 16:38
İMEAK DTO Aliağa Şubesi ve  Şimşekler Genel Kumanyacılık A.Ş.’nin katkılarıyla  Şehit Bülent Yanpala İlkokulunda Denizcilik ve Zeka Oyunları Sınıfı açıldı. Sınıfın açılış töreni frenkli anlara sahne oldu. İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, Oda olarak Aliağa'ya desteklerinin devam edeceğini belirterek, “Ülkemizin yarınları olan çocuklarımıza ve gençlerimizin eğitimine yönelik yapılan herşey çok değerli. Öğrencilerimize ve Aliağamıza hayırlı olsun dedi. 

Denizcilik ve Zeka Oyunları Sınıfının açılışına İMEAK DTO Aliağa Şube  Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, Aliağa Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, İMEAK DTO Aliağa Şube Başkan Yardımcısı Ufuk Yıldırım,  Yönetim Kurulu Üyesi Birol Akgöz,  Okul Müdürü Vahittin Karakoç katıldı. 

Açılışta büyük bir heyecan ve coşku yaşayan öğrencilere açılışı yapan Adem Şimşek ve Albay Faruk Altun da katıldı. Çocuklarla zeka oyunları oynayan büyükler öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu. Denizcilik ve Zeka Oyunları Sınıfının açılışı Okul Aile Birliği, sınıf öğretmenleri ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.