Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Faralyalı'dan Aliağa ilçesine ziyaret

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Faralyalı'dan Aliağa ilçesine ziyaret
Editör: Aliağa Medya
17 Aralık 2022 - 23:30
Eski Enerji ve  Tabii Kaynakları  Bakanı Merhum  Ersin Faraylı’nın  oğlu  Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faraylı bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Aliağa’ya geldi.

"Derdiniz Derdimizdir’ programı kapsamında Aliağa’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Demokratik  Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı’ya Demokrat Parti Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan ve yönetimi eşlik etti. Faralyalı, ilk olarak partisinin İlçe Başkanı Gürcan Alkan ile görüştü.

Demokratik Parti Aliağa  İlçe başkanı  Gülcan Alkan ile görüşen  İl Başkanı Serdar Faralyalı Demokrat Parti heyeti  birlikte sırasıyla; Kaymakam Zekeriya Güney’i, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp’i, Belediye Başkanı Serkan Acar’ı, Aliağa Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamit Çelik’i, Petrol İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Hasan Toptan’ı, Aliağa Ziraat Odası Başkanı Mesut Gün’ü, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk’ü, Aliağa Engelliler ve Rehabilitasyon Derneği Musa Pala’yı ziyaret etti. Ardından parti ziyaretlerine başlandı. Sırasıyla; CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, İYİ Parti İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Koç ziyaret edildi. Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şube Başkanı Celal Süslü ziyarette  bulundu. Sonrasında Demokrat Parti heyeti   Aliağa Muhtarları ile akşam yemeğinde buluşarak Aliağa  ve ülke gündemi hakkında sohbet ederek  görüş alışverişinde bulundular.

 Ziyaret programının ardından  açıklmada bulunan Demokrat Parti Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan, “Ziyaretlerimiz çok verimli geçti. ‘Derdiniz Derdimizdir’ kampanyamız İzmir’de çok fazla ses getirdi. Bu sayede çalınmadık kapı, tutulmadık el bırakmamak amacındayız. Ziyaretlerimiz esnasında aldığımız geri dönüşler bizleri çok mutlu etti. Sayın İl Başkanımız Serdar Faralyalı buradan memnun ayrıldı. Aliağa, İzmir için önemli bir konumda olduğu kadar, partimiz için de önemli bir yere sahip. Bu nedenle Aliağalının istekleri ve Aliağa’nın dinamikleri bizim için önemli. Bu ziyaretlerimiz ilk değil, son da olmayacak. Biz her zaman sahada, vatandaşlarımızla beraber yürümeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.