Demokrat Eğitimciler Sendikası İzmir İl Başkanı Mehmet Güleç, MYK Üyeliğine Seçildi

Demokrat Eğitimciler Sendikası İzmir İl Başkanı Mehmet Güleç, MYK Üyeliğine Seçildi
Editör: Aliağa Medya
19 Aralık 2023 - 23:00
Demokrat Eğitimciler Sendikası İzmir İl Başkanı Mehmet Güleç, MYK  Üyeliğine Seçildi
Aliağa’da görev yapan ve Menemen kamuoyunda yazdığı kitaplarla tanınan Eğitimci-Yazar Mehmet Güleç, Demokrat Eğitimciler Sendikası’nın 5. Olağan Genel Kurulu’nda Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeliğine seçildi.
Hafta sonu Ankara’da bir otelde gerçekleştirilen Demokrat Eğitimciler Sendikası’nın 5. Olağan Kongresi’nde İshak Çelebi yeniden genel başkanlığa seçilirken 7 kişilik Merkez Yönetim Kurulu üyelikleri de belli oldu.
Genel Kurul akabinde gerçekleştirilen yeni Merkez Yönetim Kurulu toplantısında Teşkilatlanma ve Sosyal İşler Sekreterliği İzmir İl Başkanı Mehmet Güleç’e emanet edildi.
Mehmet Güleç  kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Sendikamızın 5. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Genel Başkanımız Sayın İshak Çelebi öncülüğünde oluşturulan sendika kurullarımıza başarılar diliyor, şahsımı Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine layık gören başta sayın genel başkanımız olmak üzere tüm delege arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İzmir’imizi en iyi şekilde temsil etmek ve hem İzmir’de hem de yurt çapında örgütlenmemize hız vermek üzere çalışmalarımıza başlıyoruz. Genel kurulumuzun sendikamıza ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.