DELİ DUMRUL" 2 ŞUBAT'TA YENİDEN GÖSTERİME SUNULACAK

“ALİAĞA’DA SİNEMA GÜNLERİ” DEVAM EDİYOR Aliağa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Aliağa’da Sinema Günleri’ sinemaseverlerden ilgi görmeye devam ediyor

Editör: Aliağa Medya
01 Şubat 2019 - 21:35



Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar

“ALİAĞA’DA SİNEMA GÜNLERİ” DEVAM EDİYOR

Aliağa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Aliağa’da Sinema Günleri’ sinemaseverlerden ilgi görmeye devam ediyor.


Beyaz perdeden seçme filmlerin sahnelendiği sinema günlerinde sinemaseverlere nostaljik saatler yaşatan Aliağa Belediyesi, senaryosunu ve yönetmenliğini Burak Aksak’ın üstlendiği “Deli Dumrul” isimli komedi filmini yeniden dev ekranda izleyici ile buluşturacak.

2017 yapımı olan film 2 Şubat Cumartesi günü saat 20.30’da Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda kurulan 800 metre kare kapalı alana sahip ısıtmalı geçici gösteri merkezinde ücretsiz olarak gösterime sunulacak.

FİLMİN KONUSU
Deli Dumrul’un hikayesini anlatan filmde Dumrul, kalbi aşkın ateşiyle yanmakta olan bir adamdır. Aşkı uğruna Azrail’e ve deniz korsanlarına kafa tutar. Sevdiği kız için türlü maceralarla boğuşan Dumrul, sevdiği kıza kavuşabilecek midir yoksa deniz korsanlarına yenilecek midir?

Filmin yapımcılığını BKM üstlenirken, filmin kadrosunda Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Necip Memili, Arzu Oruç, Zafer Algöz, Onur Atilla, Eda Ece gibi sevilen isimler yer alıyor.