Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı kaçakçılık operasyonu başladı! 50 ilde kaçak akaryakıt operasyonu

KOM Dairesi ve MASAK koordinasyonunda 50 ilde düzenlenen ve "silici" adı verilen operasyonda akaryakıt üzerinden vergi kaçıran 220 kişi yakalandı. Operasyonda 608 milyon litrelik satış verisinin sistemden silindiği belirlendi

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı kaçakçılık operasyonu başladı! 50 ilde kaçak akaryakıt operasyonu
Editör: Aliağa Medya
16 Ocak 2021 - 12:51
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığı, Türkiye'nin en kapsamlı kaçak akaryakıt operasyonu için bu sabah düğmeye bastı. Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştiren kaçakçılık polisi, 50 ilde kaçak akaryakıta karşı yüzlerce petrol istasyonuna baskın düzenlendi. Polisin gözaltı listesinde 220kişi bulunuyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele KOM) Daire Başkanlığı koordinesinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kapsamlı kaçak akaryakıt operasyonuna polis bu sabah start verdi. Kaçakçılık polisi tarafından 50 ilde kaçak akaryakıt ve ticareti yapıldığı belirlenen petrol istasyonlarına eş zamanlı baskın yapıldı.

BÜYÜKŞEHİRLER BAŞTA 50 İL
KOM Dairesi ve MASAK koordinasyonunda 50 ilde düzenlenen ve "silici" adı verilen operasyonda akaryakıt üzerinden vergi kaçıran 220 kişi yakalandı. Operasyonda 608 milyon litrelik satış verisinin sistemden silindiği belirlendi.
İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Şanlıurfa ve 50 ildeki istasyonlara baskın yapan Kaçakçılık polisinin uzun süredir firmaları takip ettiği öğrenildi. Operasyonda aramalar devam ederken, polisin gözaltı listesinde akaryakıt kaçakçılığı yapan 250 kişinin bulunduğu öğrenildi.