Cumhur İrtifakı Aliağa'da Tek Yumruk

AK Parti ve MHP Aliağa  teşkilatları Cumhur İttifakı kapsamında istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Cumhur İrtifakı Aliağa'da Tek Yumruk
20 Mart 2023 - 00:16

Güzelhisar  Tesislerinde gerçekleşen toplantıda 14 Mayıs  Genel  Seçimlerine  kadar olan süreçteki yol haritası belirlendi.

Programa AK Parti Aliağa  İlçe Başkanı Yaşar Demir ve  yönetim kurulu üyeleri , MHP
Aliağa  İlçe Başkanı Nuray Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri  ile   Cumhur İttifakı Aliağa  Belediyesi  Meclis üyeleri   katıldı.


Toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Demir  , Cumhur İttifakı olarak değerlendirmelerde bulunduklarını , Partilerin yönetim kurulu üyeleri ile ilçem ile ilgili istişare yaptıklarını belirtti.  Başkan Demir “ Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa İlçe Başkanı Sayın . Nuray Aydemir ,iki partimizin kıymetli ilçe yöneticileri ve Belediye Meclis üyelerimizin katılımıyla,İlçe yönetim toplantımızı gerçekleştirdik. Gündemimizde seçimlere yönelik çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunulurken , Yüzyılın felaketini yaşadımız şu günlerde etkilenen gönüllerimizin yaralarını saracak çalışmaların kararlarıyla yol haritamızı belirledik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.” ifadelerini kullandı

Toplantının ardından  MHP Aliağa İlçe Başkanlığının  resmi  sosyal medya hesabında yapılan açıklamada ise “İlçe  yönetim toplantımızı gerçekleştirdik. Gündemimizde seçimlere yönelik çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunulurken , Yüzyılın felaketini yaşadımız şu günlerde etkilenen gönüllerimizin yaralarını saracak çalışmaların kararlarıyla yol haritamızı belirledik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.” Şeklinde belirtildi