Çocuklar hediyelerle sevindi

Çocuklar hediyelerle sevindi
Editör: Aliağa Medya
22 Nisan 2021 - 17:29
İzmir  Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar için, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Aliağa Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili olarak, toplanan hediyeler ve yardımlar, Aliağa Belediyesinden temin edilen araç vasıtasıyla, çocuklara ve ailelerine ulaştırıldı.
Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz’de çocuklarımızın bayramını kutlayarak, acil şifalar dilekleriyle,  nice sağlıklı ve mutlu bayramlarda yeniden bir araya  gelme temennisinde bulundular.
            İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz tarafından bizzat hastane yetkililerine teslim edilen hediye ve yardımlar için, teşekkür ve şükranlarını sunan, hastanede tedavi gören çocukların aileleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza hediyesi ettiği böyle bir bayramda  hep birlikte kutladıkları için memnun olduklarını dile getirdiler.