Çiğli'de Plaka Basımı Başladı

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’ndan (TŞOF) plaka basımı için yetki alan Çiğli Şoförler ve Otomobilciler Odası, sadece ilçe araçlarının değil, odaya müracaat eden bütün araçların plakala

Çiğli'de Plaka Basımı Başladı
Editör: Aliağa Medya
15 Ekim 2019 - 01:19
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’ndan (TŞOF) plaka basımı için yetki alan Çiğli Şoförler ve Otomobilciler Odası, sadece ilçe araçlarının değil, odaya müracaat eden bütün araçların plakalarını basmaya başladı.

Özellikle Çiğli ve yakın çevrede oturan vatandaşların plaka basım işlemlerine büyük kolaylık sağladıklarını kaydeden Çiğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Bayram, ‘Plaka basım için Türkiye’nin her yerinden gelen talepleri karşılıyoruz. İhtiyaç duyan araç sahipleri Çiğli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 0 (232) 329 13 21 numaralı telefonundan bilgi alabilirler veya Anadolu Caddesi Belediye İş Merkezi birinci katında faaliyet gösteren Odamıza belgeleriyle birlikte müracaatta bulunup plakalarını bastırabilirler’ dedi.
Çiğli’nin her geçen gün gelişen ve nüfusu artan bir ilçe olduğunu hatırlatan Bayram, plaka basımının Çiğli için bir ihtiyaç haline geldiğine dikkat çekti. Vatandaşların yanısıra, bölgedeki ticari araç sahibi esnafa da büyük kolaylıklar sağladıklarını belirten Bayram, ‘Ticari araçlarımız için zaman kaybı demek, iş ve kazanç kaybı demek. Bir plaka basımı için başka ilçelere taşınan şoför esnafı bazen yarım gün, bazen tam gün kaybederek yolcu veya yük taşıyamıyor, işe gidemiyordu. Bu şekilde şoför esnafının zaman ve iş kaybının önüne geçecek, araçlarına ilişkin işlemlerini hızlandıracağız, kolaylaştıracağız.’ diye konuştu.


TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ın destekleriyle plaka basım yetkisi aldıklarını ifade eden Bayram, ‘Plaka basım işlemlerinin Çiğli’de yapılıyor olması, hem ilçemizin prestiji açısından, hem de bu hizmetten yararlanan vatandaşlarımız açısından önemli. Apaydın’ın yanısıra, süreç boyunca desteklerini esirgemeyen İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’ya, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’ye, ilçe kaymakamımız Kaya Çıtak’a da üyelerimiz adına teşekkür etmek istiyorum. Çiğli’ye yakışan bir hizmeti ilçeye kazandırdık’ diye konuştu.

İndirimli hizmet (ayrı kutu)

Çiğli Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri ve yakınları için özel anlaşmalar yaptıklarını da dile getiren İbrahim Bayram, ‘Akaryakıt ve yan giderlerine sık sık gelen zam gelen şoför esnafı emeğiyle, alın teriyle ailesinin geçimini sağlıyor. Zor şartlarda çalışan üyelerimizin maliyetlerini aşağıya çekmek, ihtiyaç duydukları hizmetleri indirimli almalarını sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Örneğin ilçemizin saygın işletmelerinden Yüksel Oto Lastik firması hizmetlerinde üyelerimize ve yakınlarımıza özel indirim uygulayacak. Firmadan lastik, rot-balans servis hizmeti alan esnafımız yüzde 35 gibi önemli bir indirim fırsatından yararlanabilecekler’ dedi.