Çiğli Belediyesi'nden Polislere Yüz Siperliği Desteği

Çiğli Belediyesi’nden Polislere Yüz Siperliği Desteği

Çiğli Belediyesi'nden Polislere Yüz Siperliği Desteği
Editör: Aliağa Medya
12 Nisan 2020 - 21:14

Çiğli Belediyesi tarafından, Covid-19 salgınına karşı üretilen yüz siperlikleri ilçede görev yapan emniyet mensupları ile eczacılara dağıtıldı.
Koronavirüs ile mücadelenin en etkili şekilde sürdürüldüğü yerlerin başında gelen Çiğli'de, kamu hizmetini aralıksız olarak sürdüren emniyet personelleri de unutulmadı. Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Barbaros Kiriş ve Meclis Üyesi Eylem Özdemir, Polis Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıl dönümünde Çiğli Emniyet Müdürü Şenol Kurt’u ziyaret ettiler. Görüşmede, belediye şantiye tesisinde üretimi yapılan yüz siperlikleri, vatandaşların her konuda yardımına koşan emniyet personellerinin kullanabilmesi için Emniyet Müdürü Kurt’a teslim edildi.
Eczanelere siperlik dağıtıldı
Koronavirüse karşı risk altında olan bir diğer meslek grubu eczane çalışanlarına da yüz siperliği verildi. İlaç almak isteyen hasta ve yakınları ile yüz yüze temas halinde olan ilçedeki eczanelerde çalışan eczacı ve kalfalarına yüz siperlikleri teslim edildi.
Başkan Gümrükçü: “Onlar güvenliğimiz, biz de sağlıkları için çalışıyoruz”
Emniyet güçlerinin, koronavirüs ile mücadelede önemli sorumluluklar üstlendiğini vurgulayan Başkan Gümrükçü, “Her zaman olduğu gibi koronavirüs ile mücadele sürecinde de halkımızın her türlü ihtiyacında yardımına koşan emniyet personellerimizin Polis Haftası'nı kutluyorum. Çiğli Belediyesi olarak, içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı günlerde ilçemizde görev yapan emniyet personellerimizin sağlığını korumak için de gerekli tedbirleri hassasiyetle alıyoruz. Bu bağlamda, Covid-19 salgınına karşı belediyemizin öz kaynaklarını kullanarak ürettiğimiz 200 adet yüz siperliğini yönetici arkadaşlarımız aracılığıyla Çiğli Emniyet Müdürlüğüne teslim ettik. Polislerimizin de bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatması adına tüm imkanlarımızla yanlarında olacak ve desteklerimizi sürdüreceğiz. Yine bu zorlu günlerde sağlık sektörümüzün önemli bir parçası olarak gördüğümüz ve vatandaşlarımıza değerli bir hizmet sunan ilçemizde ki eczanelere de siperlik vererek çalışanları bu salgın riskine karşı korunmalarını sağlamaya çalıştık” diye konuştu.