CHP Menemen  İlçe Başkanlığı'na Turan Erdoğan Seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menemen  İlçe Örgütü Olağan Kongresi üç adayın yarışıyla yapıldı 

CHP Menemen  İlçe Başkanlığı'na Turan Erdoğan Seçildi
Editör: Aliağa Medya
20 Ocak 2020 - 00:43
CHP Menemen  İlçe Başkanlığı'na Turan Erdoğan Seçildi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menemen  İlçe Örgütü Olağan Kongresi üç adayın yarışıyla yapıldı 
Divan Başkanlığın Eski dönem  İzmir Milletvekili Musa Çam'ın yaptığı kongrede, Turan Erdoğan , Ömer Güney ve Mehmet Çobonın  listeleri yarıştı. Menemen Belediyesi Düğün Salonu’nda Büyük bir heyecanın ve rekabetin yaşandığı kongrede Turan Erdoğan, 186, Ömer Güney 170 Mehmet Çoban ise 26 oy aldı.
Turan Erdoğan Kongrede yaptığı konuşmasında Menemen’in en önemli ilçelerden bir tanesi olduğunu vurguladı. Erdoğan, “ Ülkemiz hiç olmadığı kadar kritik bir süreçten geçmektedi. Bu dönemden geçerken, kazanımlarımızın günden güne kaybolması, hepimiz için üzüntü vericidir. Buradan almamız gereken dersler de var; Cumhuriyetimizin kuruluş döneminde yaşadığımız zorluklara benzer süreçlerden geçiyoruz. Tarih değişmiyor sadece isimler değişiyor. En zor koşullarda bile kaybetmediğimiz umudu korumak ve yakılan Cumhuriyet Meşalesini taşımak ise en önemli mihenk taşlarımızıdır. Her dönem kendine özel olmakla birlikte çözümü yine kuruluş ve gelişim sürecinde yaptıklarımızla aynı hissiyat ve ruhla bulacağımıza yürekten inanıyorum. Zihinlerimizde oluşması gereken en önemli kavramın ve bu kavramın hissiyatla ete kemiğe bürünmüş hali ise Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi; ‘Hürriyet olmayan bir memlekette ölüm ve çöküş vardır. Her ilerleyişin ve kurtuluşun anası hürriyettir” dedi
“Bu Menemen Bizim”
Menemen’in özel bir ilçe olduğuna vurgu yapan Erdoğan, “Sizler de takdir edersiniz ki Menemen kendi özelinde ülkemiizn en önemli ilçelerinden bir tanesidir. Tarihe adını altın harflerle yazdırmış devrim şehidimizin mirasını omuzlarında taşımaktadır. Ömrümüz boyunca unutmayacağımız ve unutturmayacağımız bir değer. Bu memleket bizim bu Menemen bizim” ifadesini kullandı.
Kongrede Erdoğan 'ın başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;İrfan Aras, Ercan Çakmak, Gözde Çaltı, Ferda Çankaya, Adnan Gökdemir, Didar Ok İnce, Tuğçe Kamalı, Ziya Koçak,Mustafa Kemal Özcan, Sevda Özdemir, Sibel Özder, Hande Sencer,  Hakan  Taşkıntuna, Ercan Uçar, Uğraş Yarar, İmam Yıldırım yer aldı.
İl delege listesi;
Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un yanı sıra Müşerref Aydın, Yüksel Coşkun, Berfin Deniz, İnci Doğan, Turan Erdoğan, İsmail Gül, Seda Giriş, Özcan Halisçelik, Mehmet Kaya, Selahattin Korkmaz, Kemal Kuşçu, Serkan Maral, Burcu Özkan, İsmail Polat, Berna Sevinç, Mustafa Kemal Sönmez bulunuyor.