CHP İzmir 2. bölge 4. sıra milletvekili adayı Mahir Polat Aliağa'da

CHP İzmir 2. bölge 4. sıra milletvekili adayı Mahir Polat Aliağa'da
Editör: Aliağa Medya
09 Mayıs 2023 - 23:25
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili ve adayı Mahir Polat, İzmir 2. Bölgede seçim çalışmalarına devam ediyor. 

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili ve adayı Mahir Polat, İzmir 2. Bölgede seçim çalışmalarına kapsamında Aliağa’da alan çalışması yaptı. Ziyaretlerinde Vatandaşlarla buluşan Polat, “Çocuklarımız için iktidar olmak zorundayız.” dedi. 

CHP İzmir 2. bölge 4. sıra milletvekili adayı Mahir Polat Aliağa alan çalışmasına başlamadan önce CHP Aliağa İlçe örgütünde İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, İlçe yöneticileri ve partililerle buluştu.  

İlçe Örgütünde yaptığı konuşmada “gençlere ve çocuklara iktidar borçluyuz çünkü çocuklarımız bu ülkede yaşamak istemiyorlar. Yaşamak istememelerinin temel nedenleri aslında iş beğenmemeleri değil temel nedeni bu ülkede özgürlüklerinin ve demokrasinin ellerinden çalınmış olması ve bu ülkede bir gelecek görmemeye başlamaları” diyen CHP’li vekil adayı Mahir Polat, Cumhur İttifakı için “İktidar bugün tamamen 80 öncesinde ve sonrasında dönem, 90’lı yıllardaki gibi bir seçim ekonomisi uygulamaya başladı. Ama ne yaparsa yapsın millette inandırıcılıklarını yitirdiler. İnandırıcılıklarını yitirdikten sonra hırçınlaşmaya başladılar. Kaybetmeye mahkûmlar. Bu kaybetmeye mahkûmluk onları hırçınlaştırdı. Her yerde saldırmaya başladılar.” dedi.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan da, “Pazar’a az kaldı. Pazar günü aynı zamanda anneler günü. Annelerimize vereceğimiz en güzel hediye, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı, genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da cumhurbaşkanlığıdır.” Diye konuştu. 

CHP İzmir 2. bölge 4. sıra milletvekili adayı Mahir Polat ardından CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ile birlikte Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesini ziyaret etti. Ardından Beşkardeşler Derneğini ziyaret eden Polat ve beraberindeki CHP heyeti ardından Ağrılılar Derneğinde Ağrılı vatandaşlarla buluştu. İlçede petro kimya emekçilerinin örgütlü olduğu A-Petder derneğinin ziyaretinin ardından Sahil bandında esnaf ziyaretleriyle Aliağa alan çalışmasını tamamladı.