CHP'den Yalı Mahallesinde Basın Açıklaması

CHP'den Yalı Mahallesinde Basın Açıklaması
Editör: Aliağa Medya
30 Mart 2022 - 22:00
CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, Yalı Mahallesi Plajlar mevkiinde bir basın açıklaması yaparak Aliağa Belediyesi tarafından satışa çıkarılan yerlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, Ön plajlar mevkiinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek yazılı basın açıklamasını basın mensuplarına seslendirdi.  
İlçe Başkanı Oğuzhan, Aliağa Belediyesi tarafından satılacağı iddia edilen taşınmazlarla ilgili şunları kaydetti: “Bu gün, burada Aliağa Belediye Başkanınca satılması istenen taşınmazın üzerinden sizlere sesleniyoruz. Gördüğünüz üzere, denize nazır son derece değerli taşınmazın satış ihalesi için yarın Encümen toplanacak ve belki de bu taşınmaz yarın Aliağalıya ait olmaktan çıkacak. Bu kararların iptali için Belediye Meclis Üyelerimizce İdare Mahkemesinde davalar açılmış ve hukuki süreç başlatılmıştır.”

İlçe Başkanı Oğuzhan, satışın mahkeme tarafından iptal edileceğini de iddia ederek  “İnanıyoruz ki yasaya aykırı bu işlemler yargı süreci sonucunda iptal edilecektir. Gelin bu gün sağduyunun sesini dinleyip satışlardan vazgeçin, yarın çok geç olmadan” dedi.